Partyflock
 

Belgisch Aller-Aller- Gekste verkleedfestival komt naar Nederland

gepubliceerd door , op
Met 30.000 bezoekers is Kamping Kitsch Club het grootste en gekste verkleedfeest van België. Na zeven succesvolle edities in het thuisland, gaan ze nu met een Worlt Toer van start...te beginnen in Holland.

Op 16 juni is Eindhoven aan de beurt voor de eerste editie van Kamping Kitsch Club Holland. En nadat het festival al namen als Wolter Kroes, The Darkraver, Kim Holland, DJ Jean, Rapper Sjors & Zanger Rinus aankondigden, zeggen ze ook nog opzoek te zijn naar een DJ voor HÉT belangrijkste tijdslot op de mainstage. Het allermooiste is dat de winnaar nog niet eens DJ hoeft te zijn. De winnaar heeft tenslotte nog ruim twee weken om te oefenen!? Aldus de organisatie.

Meedoen? Alle informatie vind je op de Facebookpagina van Kamping Kitsch Club Holland. Het lijkt erop dat alle motivaties welkom zijn, of je nu een video, je breiwerk, een schilderij, een cd met je favoriete plaatjes, een sollicitatiebrief, of geld opstuurt je maakt altijd kans. De organisatie kiest uiteindelijk de tofste inschrijving.

De interesse in dit heerlijk prettig gestoorde nieuwe evenement is enorm, info en tickets vind je op de social media pagina's of op kampingkitschclub.nl. Dit wordt een gevalletje, weet je nog die eerste editie in Eindhoven toen? Ja mensen hier kun je beter wel bij zijn!

4 opmerkingen

Vorig jaar in Be geweest. Moet zeggen erg leuk voor een keer
kampingkitschclub.nl


Die website ook... :roflol:
Terug naar het jaar 1990: 'het ontstaan van internet' (y)
Uitspraak van ArtStyle op woensdag 30 mei 2018 om 08:49:
kampingkitschclub.nl
Die website ook... :roflol:
Terug naar het jaar 1990: 'het ontstaan van internet' (y)


Ja echt hè :D
Afgelopen 2 jaar met een bus vol Belgen naar dit festival geweest, helemaal super!