Partyflock
 
­ Nederland

Detroit Swindle brengt mierzoete videoclip uit bij single Flavourism

gepubliceerd door , op
Detroit Swindle brengt mierzoete videoclip uit bij single Flavourism
18 mei 2018
FeestHigh Life · Album Release Party
Datumzondag 20 mei 2018
ArtiestDetroit Swindle Site
LocatieA'dam The Loft Site
Voor de single Flavourism ft. Seven Davis Jr. brengt Detroit Swindle vandaag een videoclip uit, het is zelfs de allereerste videoclip voor het Amsterdamse DJ duo. Visueel artiest en tevens goede vriend Frankey (Frank de Ruwe) heeft in de videoclip de flavour van Detroit Swindle gevisualiseerd. Abstracte, kleurrijke suikerpersonages komen tot leven in draaiende boxen. Hierbij is gebruik gemaakt van de cameratechniek die vooral bekend is van Jamiroquai's Virtual Insanity, maar dan wat zoeter. Vliegende kauwgumballen, op de beat dansende pepermunt en zingende chocolade maken van Flavourism een visuele traktatie die naar meer smaakt!

Bekijk de videoclip hier


Flavourism ft. Seven Davis Jr. is de eerste single van hun nieuwe studioalbum 'High Life' dat op 28 mei uitkomt op hun eigen label Heist Recordings. Detroit Swindle beschrijft hun nieuwe werk als: "een elektronisch album met een live-aanpak waarin onze liefde voor house, ambient en jazzy harmonische klanken samenkomen. Zeer geschikt voor in de clubs, maar ook een fijn album om thuis op te zetten."

Op 'High Life' brengt het duo de oorspronkelijke door soul en groove geïnspireerde house terug in tien kersverse producties. Het album bevat onder andere een zomerse samenwerking met Britse singer/songwriter Tom Misch en een track met niemand minder dan de Nederlandse negenkoppige brassband Jungle by Night. Toetsenist Lorenz Rhode, die het duo ook op het podium vergezelt tijdens de liveshows, zorgt voor de aanstekelijke melodieën op High Life.

Album releaseparty 20 mei
Zondag 20 mei vindt de album release party van 'High Life' plaats in The Loft in de ADAM Toren. Tijdens deze clubnacht zal Detroit Swindle in een intieme setting 'High Life' presenteren. Het is de eerste liveshow waarin Maarten, Lars en toetsenist Lorenz met z'n drieën het podium betreden om de nieuwe nummers ten gehore te brengen. Drie bevriende DJ's van Detroit Swindle, Frits Wentink, Nachtbraker en Marcel Vogel, komen tijdens deze exclusieve clubnacht langs om plaats te nemen achter de draaitafel.
facebook.com