Partyflock
 
­ Nederland

Joris Voorn komt met Koningsnacht naar De Marktkantine
voor een "all night long" set

gepubliceerd door , op
Joris Voorn - All Night Long
19 april 2018
De welbekende Amsterdamse promoter NGHTDVSN heeft zojuist zijn plannen voor Koningsnacht bekend gemaakt waarin niemand minder dan techno held van eigen bodem, Joris Voorn, een all-nighter zal gaan draaien.

Het Koningsnacht evenement gaat plaatsvinden in De Marktkantine, één van de toplocaties in het Amsterdamse clubcircuit. Met haar grote capaciteit, hoge plafonds en fantastiche geluidsysteem is dit de ideale plek voor elke artiest om zijn muzikale visie over te brengen.

Joris Voorn is natuurlijk bekend van zijn eigenzinnige sound, die gekenmerkt wordt door rijke, melodieuze techno van de bovenste plank en onverkapte grooves die je de hele nacht aan het dansen zetten.

Als labelbaas van Rejected en met zijn eigen Spectrum avonden blijft hij zich constant vernieuwen en weet als geen ander elke keer het dak eraf te draaien.

De inmiddels wereldberoemde DJ uit Tilburg gaat alweer zo'n 15 jaar mee en mag gerust een van onze grootste muzikale export producten worden genoemd.
Met residencies in alle hoeken van de wereld en menig mainstage optredens op internationale festivals is hij de uitgelezen persoon om Koningsnacht mee te vieren.

De vorige keren dat Joris Voorn naar de Marktkantine kwam, was het volledig uitverkocht dus dit beloofd wederom weer een avond te worden waar je bij wilt zijn.

Early birds zijn nu te koop. Wees snel en tot Koningsnacht!