Partyflock
 

Armin van Buuren en Armada Music winnen International Dance Music Awards

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren en Armada Music winnen International Dance Music Awards
22 maart 2018
OrganisatiesALDA Site
Armada Music
ArtiestArmin van Buuren Site
Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami zijn Armin van Buuren en Armada Music in de prijzen gevallen.

Van Buuren en Armada wonnen vier awards: 'Best Global Label' (Armada Music), 'Best Male Artist (Mainstream)' (Armin van Buuren), 'Best Music Event' en 'Best Podcast / Radio Show' (beide voor A State Of Trance).

Maykel Piron, CEO Armada Music: "In de afgelopen 15 jaar hebben we met ons hele team enorm hard gewerkt om de wereld te laten zien wie wij zijn: een veelzijdig label met artiesten die de magie van dancemuziek naar alle uithoeken van de wereld weten te brengen. Het winnen van de IDMA voor 'Best Global Label' en de drie awards voor Armin van Buuren zijn precies hetgeen wij op hoopten: erkenning voor het feit dat we er altijd naar streven om de best mogelijke partner voor onze artiesten te zijn. We zijn hen en onze fans enorm dankbaar voor hun hulp in het behalen van deze geweldige mijlpalen in hetzelfde jaar dat wij ons vijftienjarige jubileum vieren."

Armin van Buuren: "Ik hoorde zojuist het nieuws over het winnen van de IDMA's voor 'Best Male Artist (Mainstream)', 'Best Global Label', 'Best Radio Show / Podcast' en 'Best Music Event'. Het voelt geweldig om te weten dat zoveel mensen over de hele wereld mijn muziek, radioshow en label waarderen. Ik had dit nooit zonder hen kunnen doen en ook niet zonder mijn geweldige team: Maykel, Dave, Sander, Benno en Ruben voor ASOT, mijn steun, toeverlaat en geweldige vrouw Erika, en natuurlijk iedereen bij Armada Music, David Lewis Productions, Alda Events en 250K!"