Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Ibiza on tour
Royally royal Edition

gepubliceerd door , op
Pacha Ibiza On Tour
20 maart 2018
Op donderdag 26 april keren de iconische kersen uit Ibiza terug in Amsterdam voor een vorstelijke viering van de verjaardag van de koning. Na de uitverkochte editie op 31 december, zijn we zeer verheugd de tweede editie van Pacha Ibiza on Tour in The Butcher Social Club aan te kondigen. Deze prachtige venue, gelegen aan het IJ direct achter Centraal Station is niet voor niets één van de meest recente hoofdstedelijke hotspots. Aan de voet van de A'dam toren is het zeer centraal gelegen en biedt een waanzinnig uitzicht over het water en de stad. Voor deze editie tijdens koningsnacht hebben we een majestueuse line up voor je in petto!

Line up
Benny Rodrigues is uitgenodigd om je op deze avond muzikaal royaal te verwennen zoals alleen Benny dit kan. Met een flinke dosis enthousiasme kunnen we ook Chelina Manuhutu bekendmaken. Deze dame staat regelmatig in Pacha Ibiza achter decks en vliegt iedere weekend de wereld over voor optredens in de tofste clubs, maar op Koningsnacht een keer "gewoon" in haar thuisstad Amsterdam. Pacha's Alex Kennon, Kieran Key uit Belgrado en NYE party rocker Shahrooz maken de line up compleet.

Algemene info & tickets
Pacha Ibiza on Tour - Royally Royal edition zal haar deuren openen om 10PM op Koningsnacht, 26 april 2018. The Butcher Social Club is gesitueerd aan de voet van de A'dam Toren, direct achter Centraal Station aan de noordzijde van het IJ. (Ponts varen gratis op en neer, 24 uur per dag). De kaartverkoop is reeds begonnen en er zijn een gelimiteerd aantal Early Birds beschikbaar voor €20.00 (ex fee). Aarzel niet te lang, want zodra de Early Birds uitverkocht zijn, gaat de ticketprijs omhoog!