Partyflock
 

Armin van Buuren laat funky zien met nieuwe single

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren laat funky zien met nieuwe single
2 februari 2018
Na singles als 'I Need You' en 'Sunny Days' mag het geen verrassing meer zijn dat Armin graag zijn horizon verbreedt. De wereldbekende, Nederlandse dj en producer ziet keer op keer de kans om in het muzikaal onbekende te duiken en heeft dat nu opnieuw gedaan met zijn nieuwe single. Samen met de Australische singer-songwriter (bekend van 'Firestone' van Kygo) maakte hij 'Sex, Love & Water'.

Luister naar Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – 'Sex, Love & Water'

'Sex, Love & Water' werd geschreven in samenwerking met (onder meer) de legendarische producer/singer-songwriter Scott Storch – die grote hits schreef voor artiesten als 50 Cent, Beyoncé, Dr. Dre, Chris Brown, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Mario, Ricky Martin en Sean Paul – en staat bol van de slaggitaren, sexy blazers en meeslepende grooves. Samen met Conrad Sewells meesterlijke vocalen en een explosie van vibes die menig fan naar de dansvloer trekt, levert dit een plaat en een music video (met Conrad Sewell in de hoofdrol) op die van het leven een geweldig feest maken.

Armin van Buuren: "Ik heb al langere tijd het idee gehad om een wat meer funky of disco-achtige plaat te maken. Dus toen we tijdens een studiosessie in Los Angeles langzamerhand die kant op dreven, wist ik dat dat het moment was om die kant van mij te ontdekken. De bijdragen van rasartiesten als Conrad Sewell en Scott Storch waren zonder meer de kers op de taart en ik ben superblij dat onze nieuwe track, 'Sex, Love & Water', vandaag uit is."

Armin van Buuren was gisteren te gast bij 'De Coen en Sander Show' op Radio 538 en primeurde zijn nieuwe single. In 'De Coen en Sander Show' bevestigde hij ook dat hij dit jaar op Koningsdag optreedt in Breda tijdens 538Koningsdag.

2 opmerkingen

Als je de nieuwe plaat van Armin hoort, dan geloof ik dat Armin zijn naam op het werk van een ander zet. De tijd is voorbij dat dj's als Tiesto en Armin op hun zolderkamertje trance loopjes op een beat zetten of ander knip- en plakwerk met samples deden, maar om mij te laten geloven dat hij dit maakt, lukt niet.Zeker, omdat hij na Communication anderhalf jaar voor een opvolger nodig had. Naar mijn smaak is hij eigenlijk meer de uitgever van dit nummer dan bedenker of uitvoerende. De toegevoegde waarde van Armin ontgaat mij ook; hij kan alleen een beetje fantasieloos hartjes met zijn handen maken, houterig meedansen en af en toe aan niet werkende knoppen draaien tijdens dit nummer op het podium. Zet liever gewoon een live band op het podium, want het is wel een lekker nummer en laat Armin koffiezetten backstage. Dat is veel meer entertainment. Zijn functie wordt steeds meer die van een Top40-dj op de radio en zijn naam staat voor de zender waarop je het hoort als hij zo van stijl verandert en het zelf niet maakt.
laatste aanpassing
Vreselijk