Partyflock
 
­ Nederland

Op het grootste huisfeest van Utrecht ga je gemaskerd het nieuwe jaar in

gepubliceerd door , op
Huisfeest NYE
8 oktober 2017
Huisfeest XL is in Utrecht bekend met haar 'inclusief' concept. Als jij een kaartje hebt weten te bemachtigen hoef jij je portemonnee niet te trekken aan de bar. Bier, fris en wijn zijn namelijk inbegrepen bij de prijs.

Deze nacht wordt Club Poema omgetoverd tot een cross-over tussen een studentenfeest en een masquerade ball. Een vrolijke bedoeling maar met de sfeer die je verwacht met NYE. De champagne staat klaar bij de entree en voor degene die geen masker hebben kunnen bemachtigen liggen deze klaar. Natuurlijk trek jij je mooiste outfit aan voor dit ball.

Een muzikale mix van top40 tot urban wordt vlekkeloos aan elkaar gedraaid door de resident dj van Club Poema. Om half één gaan de deur open, zodat jij het twaalf uur moment samen met je huisgenoten, vrienden of familie kan vieren. Omdat het feest wat later begint gaat dit tot maar liefs zes uur de volgende ochtend door. Deze nacht zullen er snacks zijn voor het geval jij nog een bodempje wil leggen na alle oliebollen.

Er zijn verschillende kaartcategorieën, hoe eerder jij een kaartje koopt, des te voordeliger ben je uit. Er zijn ook groepstickets beschikbaar. Groepen vanaf 5 personen krijgen een korting en ieder krijgt een eigen ticket, wel zo makkelijk aan de entree.