Partyflock
 

Lunapark gecanceld

gepubliceerd door , op
Lunapark
18 september 2017
Na een jaren lange samenwerking tussen WTC en Lunapark moeten we bij deze met pijn in ons hart mededelen dat het evenement van Lunapark op 9 december 2017 helaas niet plaats kan vinden in het World Trade Center in Rotterdam. Door een bestuurlijke maatregel vanuit gemeente Rotterdam is Postillion Convention Centre WTC Rotterdam genoodzaakt per direct meerdere evenementen af te lassen, waaronder Lunapark. Dit besluit komt voort uit een eerder ontstane situatie van een evenement in het WTC afgelopen zomer, waar wij als organisatie niks mee te maken hebben gehad, nu heeft dit besluit helaas zijn betrekking gekregen op Lunapark met als gevolg dat wij het evenement niet in het WTC kunnen organiseren.

We hebben alle opties en mogelijkheden besproken, helaas was er geen ruimte voor doorgang van Lunapark mogelijk.
Helaas bleek het ook niet mogelijk om op zo korte termijn een geschikte alternatieve locaties te vinden.

Voor iedereen die al een kaartje heeft gekocht, zij zullen binnen 5 dagen het volledige bedrag automatisch teruggestort krijgen op haar of zijn rekening.

Voor nu kunnen wij alleen zeggen dat wij er enorm van balen, gezien het feit dat wij er niks aan hebben kunnen doen. Uiteraard gaan wij niet stil zitten en beginnen wij direct met de voorbereiding van een nieuwe datum en een nieuwe locatie voor Lunapark.

Tot snel -X- Lunapark crew.

1 opmerking

Ik kan niet langer wachten! Lunapark is het beste evenement dat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. En geloof me dat ik op velen was:)

Tot ziens al op 9 december!
Maria
laatste aanpassing