Partyflock
 
­ Nederland

Soixante neuf indoor festival
Christmas Edition

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
28 oktober 2017
FeestSoixante Neuf · Indoor Festival
Datumdinsdag 26 december 2017
WinactieSoixante Neuf actiegesloten
LocatieSuikerunie Site
Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden. Na 2 dagen boordevol gezelligheid en mooie cadeaus wil je dit natuurlijk feestelijk afsluiten! En waar kan dit beter dan bij het Soixante Neuf Indoor Festival in de Suikerunie te Groningen?!

Met een volle buik van al die heerlijke kerstmaaltijden, kun JIJ bij ons de kilo's er weer af dansen. Met vrienden en familie genieten van een waanzinnige line up op een te gekke locatie! Het is ons gelukt om de toppers uit de gehele scéne bij elkaar te brengen om een zware dosis aan muzikaal geweld jullie kant op te gooien. Jouw kerst wordt onvergetelijk met Soixante Neuf!

Geen spektakel zonder JOU én zonder een line up waar je "U" tegen zegt!



Tweede Kerstdag weet je in ieder geval waar je je kerst afsluit, dus zet jezelf op áánwezig bij het event facebook.com en blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws rondom ons Soixante neuf indoor festival! De early bird tickets zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog enkele late bird én lady (2 on 1) tickets verkrijgbaar, zorg dat JIJ er snel bij bent!