Partyflock
 
­ Nederland

GLOWINTHEDARK lanceert LITUATIE 2 op nieuw eigen label

gepubliceerd door , op
GLOWINTHEDARK lanceert LITUATIE 2 op nieuw eigen label
3 augustus 2017
FeestLituatie 2 · Release party
Datumzondag 17 september 2017
ArtiestGLOWINTHEDARK
WinactieLituatie 2 actiegesloten
LocatieStadspodium
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'. De eerste single en videoclip van het album, genaamd 'Champs-Élysées', is een featuring met Lijpe en wordt op 18 augustus uitgebracht. Pagara Music Group is in samenwerking met Cloud 9 Music gestart en zal Nederlandstalige releases uitbrengen.

'LITUATIE 2'
Hiphop brengt samen, daarom hebben de boys van GLOWINTHEDARK gekozen om de kleuren rood, wit en blauw als thema te gebruiken voor dit album. Deze kleuren staan dan ook centraal bij het album, de videoclips en de gehele look en feel van 'LITUATIE 2'.

Pagara Music Group
Het nieuwe album 'LITUATIE 2' zal worden gereleased onder het gloednieuwe label 'Pagara Music Group', wat garant staat voor vuurwerk. Op dit label, opgericht door GLOWINTHEDARK en Cloud 9 Music, zullen uitsluitend Nederlandstalige releases worden uitgebracht. Houd de social media kanalen van Pagara Music Group de komende maanden goed in de gaten om up-to-date te blijven omtrent het laatste nieuws rondom het album.

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. Het bedrijf vertegenwoordigt artiesten als Jebroer, Josylvio, Dannic, Rochelle, Rollàn, Gio, John Christian,Headhunterz en labels als ROQ 'N Rolla Music, Equipe Music, Hard With Style, Fonk en Masters of Hardcore. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Da Beatfreakz, Showtek, W&W, Moksi, Nervo, Fedde Le Grand, FatmanScoop, Josylvio, Rotterdam Airlines, Daniel Gibson (Within Temptation), Esko, Rollàn,
Jairzinho, Green Velvet, Fais, Dirtcaps, Dannic en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt Cloud 9 Music ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn't Music (Ninja Tune), Pen Music en vele anderen. Daarnaast heeft Cloud 9 Music belangen in publishingbedrijven als Phrased Differently, Downtown Music Benelux en Tous Ensemble Publishing en ging het bedrijf in 2016 een samenwerking aan met het toonaangevende boekingskantoor AT Bookings en Anna Agency.