Partyflock
 
­ Nederland

Pacific Pleasure - third edition

anoniem gepubliceerd op
De locatie aan het Erkemeder Strand leent zich, met de verkoeling van water en bomen uitstekend voor een zomers dance-event. Het strand, en het terrein er omheen, wordt omgedoopt tot een groot en gezellig festivalterrein waar veel te doen is. Er staan een aantal zeer ruim bemeten tenten, welke worden ingericht als big-size podia. Daar omheen staan diverse eettentjes, een grote bar-tent met een eigen dj en dit jaar voor het eerst een enorme open Mainstage! Hier wordt het geluid verzorgd door een Funktion One geluidsyeteem, wat vorig jaar uitstekend is bevallen. Ook kun je een henna tattoo nemen en zijn er nog vele andere kraampjes en (eet)tentjes.

De grote tenten en mainstage worden voorzien van intelligente lichten, VJ-beelden, opvallende, speciale decoraties en natuurlijk een ruim bemeten dansvloer. Elke tent herbergt een andere muziekstijl, Club/groove, hardtrance/hardstyle en tech-house/techno. De onderstaande dj’s brengen hier en op de mainstage van twaalf uur ’s middags tot 2 uur ‘s nachts hun draaikunsten ten gehore;

Rank 1, Erick E, ROOG, Brian S, Spider, G-Spott, DJ José, Da Goose, Greg Martini, Bobby Burns, Gino Windster, Pila, Super Marco May, Luna, Rolando Vallice. Da Ratio, The Q vs Francis, Alex O’rion, Francois de la Mèr, DJ Helly, Damage vs Bartello, Champ-e-on, Roger Schalk, Sven S en Giattino.

Kaarten voor dit unieke evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de diverse voorverkoopadressen en ticketbox. De kaarten kosten € 25,- (€ 30,- aan de deur) en V.I.P. kaarten zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Kijk voor informatie over o.a. de voorverkoopadressen op: http://www.plutonic.nl, http://www.st-ar.nl en http://www.ticketbox.nl of stuur een e-mail naar info@plutonic.nl.

17 opmerkingen

 
de prijs voor de kaartjes valt best mee
Gaat egt weer een lekker feesie worden,net as de vorige edities....alleen nu nog betere line-up :bounce: Knalluh!!!
lekker knalle met cockey eindelijk ,n echte dj!! nee hoor helly&bartje ook. nou ik nog. zie jullie daar
laatste aanpassing
Denk dat ik er ook heen ga, lijkt me ruige party! ;)
 
Jammer dat er geen dj's uit Zeewolde staan. Hint, hint ;-)
laatste aanpassing
was naar de 1e geweest,was geen donder aan!!!Maar nu ik deze line-up zie voor de hardstyle tent dan kom ik mijn tent wel uit!!!!!:bounce:!
 
ver van mn bedje jammer ! anders had je mij er ook wel gezien !
Niet om te zeiken, maarre,

was dat feest vorig jaar bij lange na NIET uitverkocht? :S
Was ook niet uitverkocht,maar dat maakt mij weinig uit....as t maar gezellie druk is :bounce:
Vond het ook super en ben er dit jaar zeker weer! Ben ook benieuwd naar de mainstage trouwens
HET IS ECHT EEN TE GEK FEEST!HET IS NET DANCE-VALLEY!ALLEEN EEN STUKJE KLEINER!JE HEB ER OOK VAN ALLES ZOALS TENTJES MET SIERADEN,ZONNEBRILLEN ENZ.ENZ.EN HET ALLER LEUKSTE VIND IK DAT HET AAN HET WATER LIGT!LEKKER ZWEMMEN ALS HET TE HEET WORDT!!!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Daar gaan we zeker heen! En nog eens lekker in de buurt!
 
Zeker dat we van de partij zijn! Het is idd lekkrr in buurt.. en het wordt vast en zeker wel gezellig!!