Partyflock
 

Uitverkocht A Day at the Park sluit succesvol laatste editie af
Tiende editie van grootste boutique-festival trekt 20.000 bezoekers

gepubliceerd door , op
A Day at the Park
17 mei 2017
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag. Organisatie ALDA Events trok hiervoor alles uit de kast: van de unieke Kris Kross Amsterdam x Desperados stage waar het publiek de hele dag los ging tot de spectaculaire eindshow van Housequake. ALDA Events richt zich nu op de toekomst met de ontwikkeling van nieuwe concepten en het uitbouwen van bestaande events.

Vermaeck
Geen ADATP zonder bijzondere veld-acts, kleinkunst en verborgen juweeltjes. De zweefmolen draaide weer op volle toeren en er werd weer enorm van Barry's Minibar genoten, de kleinste bruine kroeg ter wereld! Er was een beestenbende aan levensgrote insecten, kangoeroes en giraffen. Ontspannen kon bij de Cinema Piccolo. Men kon met verfballonnen gooien bij Monkey Business, de Silent Disco en zingen in de Kar-a-oké-bus was ongekend populair.

Gastronomie
Het gastronomische aanbod van A Day at the Park is één van de pijlers van het festival en er werd dit jaar weer volop genoten van al het lekkers. Zo stonden onder meer De Koffiesalon,The Butcher en De Burgerij op het terrein, kon men de vingers aflikken bij de BBQ-bites van GazSinker en Tommy's, verse pasta's van Pasta Joe of Oosterse maaltijden van Mister Makan. Ook was er meer dan genoeg drank! Er waren exclusieve champagnes van Louis Roederer, prijswinnende Torres wijnen, ijskoude scroppino's en feestelijke cocktails van de Caipi Boys of The Fabulous Shakerboys.

Festivalmarkt
Wie even wilde ontsnappen aan het feestgedruis kon de standjes afstruinen op de festivalmarkt. Hier konden bezoekers zich te goed doen aan tijdloze zonnebrillen van Dick Moby, karaktervolle bowties van Strikstof, footwear van Heroes on Socks, sieraden van My Treasure Hunts en oordoppen van Alpine. Men liet zich volop beglitteren door de Feesttantes, en knippen en scheren (voor de heren) door Gentlemen's Barbershop. Monkey Business verkocht diverse goodies voor het goede doel.

Muziek
Park Stage line-up: Erick Morillo, Housequake, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak Soundsystem, Dennis Ruyer
Under the Radar line-up: Tensnake, Michel de Hey, Arjuna Schiks B2B Gabriel Ananda, Man With No Shadow, Luuk van Dijk
Dimitri & Friends line-up: Dimitri, Steve Rachmad, Deetron, Melon
Kris Kross Amsterdam x Desperados line-up: Kris Kross Amsterdam feat. Jebroer (Live), Coolio (Live), Brace (Live), Kevin-D, Ome Kev, Raywell, Rico South, Sanka Soundsystem, Sunny, Ron Simpson
Buddha to Buddha line-up: La Fuente, Victor Coral, Brian S, Donaes, Johnny Leoni, Vanillaz, Pep & Rash

Impressie
Bekijk alle foto's in onze gallerij!