Partyflock
 

Liberated

gepubliceerd door , op
Liberated
29 mei 2004
Diepe Funky techno met Afrikaanse percussie en Drum improvisatie: een formatie van ritmes waarbij je je lijf niet stil kunt houden!

Zondag 30 mei, eerste Pinksterdag zal in Club Amuse in Amsterdam het techno/art event ‘Liberated’ van start gaan. Dit feest waar underground dj’s als Shinedoe, Verdine Bel en Floornoiz het achterste van hun platen laten zien, zal verder gaan dan het vinyl. De organisatie BPP(Building Pressure Parties) wil met Liberated een serieus experiment aan gaan technobeats te combineren met live percussie en drum. O.a. conga’s, bongo, djembe en a gogo’s verrijken de technoset van dj Roger Templar, en zullen samen met de breakbeat-ritmes van de drums van Paul Gudmundson terug naar de techno-roots gaan. Improvisatie en passie zorgen dat dit trio een verassend en opzwepend ritme creëren, waarop je niet stil kan blijven staan. Het enthousiasme waarmee het trio dit experiment uitvoert, werkt aanstekelijk, je moet gewoon mee bewegen! Iets dat je niet mag missen.

Buiten deze live act die om half een zal starten, wordt er een back to backset gedraaid door Shinedoe en Floornoiz. Volgend op de live act van percussie techno en drum, draaien deze vrouwelijke dj’s hun platen samen. Detroit techno en funky techno zullen plaats maken voor echte, stevige techno. De club wordt sfeervol aangekleed door Graffitti artiesten (verwacht ook live neon-painting!) en zeer creatieve visuals door vj’s van 310-K. Als je in bent voor andere sferen kun je je toekomst in de tarot laten lezen. Liberated wordt door BuildingPressureParties en bevriende dj’s gezien als het event waar de passie van dj’s voelbaar is, kunstvormen samen vloeien op de dansvloer en de continue verandering van techno met verassende muzikale experimenten centraal staat.

Kaarten voor deze avond worden verkocht bij InDeep 'n' Dance records op de Nieuwedijk 107 voor €11, ook kunnen ze besteld worden op onderstaand e-mailadres. De prijs aan de deur is €12,50. Surf voor meer informatie over BPP events en de artiesten naar: www.buildingpressure.tk. Vragen kun je mailen naar: [email]buildingpressure@tiscali.nl[/url]

6 opmerkingen

Het wordt zeker vet! Ik was gisteren bij de generale repetitie van de dj de drummer en de percussionist en het klonk echt vet gruwelijk!!! Ik heb nog nooit een drummer mee horen drummen met Techno maar het beloofd zeker wat!

Ben zeker van de partij morgen

Greetz
 
Het word zeker een knaller morgen,ik ben de gelukkige geweest om een voorproefje te horen via de tel. en ik moet zeggen dat het echt gruwelijk klonk.
Ik heb er echt zin in en de groeten vanaf speakerplay!!!!!

Latur
 
wordt knallen!
:-)