Partyflock
 
­ Nederland

Hidden Talents V

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 3 juni 2017 vindt de alweer de 5e editie van Hidden Talents V plaats. Twaalf verborgen talenten krijgen de kans om te shinen achter de decks in de kelder van Poema RAW.

Liefhebbers van deep-, techhouse en techno worden weer verwend met de verassende sets van twaalf nieuwe verborgen talenten tijdens Hidden Talents V. Na de vele grote namen als o.a. Sven Väth, Rebekah, Secret Cinema, Chris Liebing, Adam Beyer en Joseph Capriati is het nu tijd voor de talenten om te rocken achter de decks! Poema RAW heeft al aardig zijn naam op gebouwd in de techno scene door feesten als bijvoorbeeld Twelve Hour Rave en Artefact.

Hidden Talents V is een feest waarbij opkomende dj's hun talenten mogen laten zien in de club met meer dan 12,5 jaar techno historie in het centrum van Utrecht. De avond zal beginnen met energieke en melodieuze deep- en techhouse en zal eindigen met stevige techno waar menig liefhebber zijn bed voor uit komt. Tijdens deze avond zullen twaalf dj's ieder een set van een half uur draaien. De snelle afwisseling tussen dj's zorgt voor enorme dynamiek in de avond, maar door de zorgvuldige selectie blijft er een duidelijke lijn in de muziek en vind er een perfect opbouw plaats.

Dit evenement is gratis te bezoeken en de deuren zullen geopend zijn van middernacht tot zes uur in de ochtend.