Partyflock
 
­ Nederland

Dockyard festival keert terug

gepubliceerd door , op
Dockyard Warehouse Festival
1 december 2016
Dockyard festival keert terug naar het unieke Hembrugterrein met een buitengewone warehouse editie. Met zowel een dag- als een nachtdeel zal het festival maar liefst 17 uur lang duren.

Met wederom 3 uitverkochte en succesvolle ADE producties op het NDSM-werf heeft Dockyard zichzelf in amper 3 jaar tijd op de kaart gezet. De wederom hoogstaande line-up die de organisatie ook dit jaar weer naar Nederland heeft kunnen halen, laat zien waarom.

Deze grootschalige warehouse editie zal op 6 mei 2017 voor de tweede keer op het Hembrugterrein plaatsvinden. Maar liefst 5 voormalige wapenproductiehallen zullen worden omgetoverd tot gigantische area's. Dockyard festival, wat inmiddels geroemd wordt om zijn industriële uitstraling, zal ook deze editie weer de perfecte mix zijn van muziek en cultuur op een historische locatie. Het enorme volume en de industriële schoonheid van deze warehouses is meer dan gewoon indrukwekkend.

Dit is exact de reden dat het de trip naar het Hembrugterrein meer dan waard is. Binnen 20 minuten ben je vanuit Amsterdam naar deze fantastische locatie gefietst. Tijdens het festival worden er ook extra veerponten ingezet om zo de bezoekersstroom optimaal te begeleiden.

Het dagdeel van dit unieke evenement is van 12:00 tot 23:00. Daarna zal het festival de gehele nacht doorgaan van 23:00 tot 05:00.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Voor €34,50 kunnen bezoekers het gehele dag- en nachtdeel van het festival genieten.

Voor degenen die nou niet echt warm lopen voor het historisch industrieel vastgoed, zorgt de line-up ervoor dat men alsnog halsoverkop verliefd wordt op Dockyard: