Partyflock
 

Simply Wild Outdoor keert 16 en 17 juni terug naar De Kuilen

gepubliceerd door , op
Simply Wild outdoor
23 februari 2017
FeestSimply Wild outdoor · Back To The Basics
Datumvrijdag 16 juni 2017
LocatieDe Kuilen
Pak je smartphone, tablet of laptop en blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda. Deze twee zomerdagen galmen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen. Geen moeilijke prijzen, ingewikkelde teksten of massaal festivalgeweld, gewoon Simply Wild Outdoor - Back to the Basics. Vanwege het succes van de spetterende jubileumeditie wederom twee dagen, twee stages, het beste geluid, de leukste DJ's, de vetste show en onwijs veel gezellige mensen.

Dit jaar deelt Simply Wild Outdoor Lucky Shots uit voor de vroege beslisser. Op 4 maart stelt de organisatie om 12.00uur een beperkt aantal combitickets ter beschikking voor slechts €20,00. Als alle Lucky Shots gelost zijn, start de reguliere ticketverkoop van de vrijdagtickets (€10.00), de zaterdagtickets (€20.00) en de combitickets (€25.00) op simplywildfestival.nl.

Vrijdag vliegen de vrolijkste freestyle, hardstyle en househitjes je om de oren. Simply Wild is van 20.00 tot 01.00 uur het gezelligste dance-event van de regio!

Op zaterdag zijn er wederom twee stages waar 12 uur lang gefeest wordt. Van 13.00 tot 01.00 uur geniet je op de Simply-stage van de lekkerste (deep)house- en technobeats die tot in de chill out te horen zijn, terwijl je op de Wild-stage los kunt gaan op de hardere stijlen: van springen op freestyle naar stampen op hardstyle.

De line up is nog even geheim, maar Simply Wild Outdoor is gegarandeerd één groot spektakel met populaire regionale en (inter)nationale DJ's. Voor meer informatie en regelmatige updates sluit je je aan bij de Simply Wild Facebook community en houd je de website simplywildfestival.nl goed in de gaten.