Partyflock
 

Kingdance Zwolle 2017

gepubliceerd door , op
Early Bird Alert! Na een onvergetelijke uitverkochte editie in 2016 verwacht de organisatie ook dit jaar weer volle bak tijdens Kingdance Zwolle en om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we iedereen middels dit bericht informeren over de ticketverkoop.

Wil jij op donderdag 27 april (koningsdag) voor slechts €5,- (ex. Fee) naar Kingdance Zwolle in Zwolle? Dat kan, want vanaf zaterdag 14 januari 2017 10:00 uur heb jij de mogelijkheid om je Early Bird Ticket voor Kingdance Zwolle te bemachtigen. De organisatie verwacht dat de Early Bird tickets razendsnel uitverkocht raken en wil iedereen dan ook aanraden om direct vanaf 10:00 uur z.s.m. je tickets te bemachtigen. Er zijn slechts 5.000 Early Bird tickets verkrijgbaar en zijn te koop op www.kingdance.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht gaan direct de Discount Tickets in de verkoop en kosten €10,- (ex. Fee).

Kingdance Zwolle Zwolle is met ruim 25.000 partyfreaks ook in 2017 één van de grootste outdoor dance festivals op koningsdag! Zet Kingdance Zwolle vandaag nog in je agenda en zorg dat jij erbij bent! Facebook Event: facebook.

Wist je trouwens dat op zaterdag 14 januari ook de ticketverkoop begint van Dance4LiberationPinkstereo én RAWdefinition?! Naast Kingdance Zwolle zijn ook dit niet-te-missen festivals! Meer informatie over deze festivals vind je op dance4liberation.nl en pinkstereo.nl.