Partyflock
 
­ Nederland

Toffler presents Mind Against

gepubliceerd door , op
Het Italiaanse duo Mind Against komt vrijdag 9 december terug naar Toffler! Vorig jaar maakten ze op weergaloze wijze hun debuut in de tunnel en dit jaar gaan ze met een 4-uur durende set wederom zorgen voor een onvergetelijke nacht.

Het in Berlijn gevestigde duo Mind Against maakte hun debuut in de muziekscene met een serie van 3 EP'S. Na hun eerste EP 'Atlant' volgde al snel 'Avalon' en 'Strange Days' die werden uitgebracht op het welbekende Life and Death label. 2015 bleek een jaar van vele vruchtbare samenwerkingen en zo bracht het Italiaanse duo samen met de Belgische producer Locked Groove twee tracks uit op Hotflush Recordings en ook twee releases uit op Life and Death door samenwerkingen met Tale Of US en Somne. Afgelopen jaar wist het Italiaanse wederom een groot succes te boeken met de release van 'Gravity' op Afterlife.

YouTube: Mind AgainstGravity [AL001]


Ondanks dat hun sound sterk te kenmerken is als IDM met duidelijke invloeden van techno en house is hun sound in de meeste gevallen niet op te delen in een bepaald genre. En dat blijkt maar weer eens uit deze zeer recente 'Essential Mix' die ze maakten voor BBC Radio 1.

Vrijdag 9 december belooft dus weer een avond te worden die je absoluut niet mag missen en zeker niet vanwege de 4-uur durende set die het Italiaanse duo zal gaan neerzetten!