Partyflock
 

Zak Events goes Utrecht

anoniem gepubliceerd op
Zak Events goes Utrecht
11 mei 2004
Na drie maanden rust is Zak Events weer helemaal terug. Een jaar lang was er de succesvolle feestenreeks "Exprez" in Palazzo Zeist. De locatie werd te klein voor Exprez dus gingen we op zoek naar een nieuwe lokatie.

Zo zijn we in contact gekomen met Jam, een mooie locatie waar meer dan twee keer zoveel bezoekers in passen en midden in het centrum van Utrecht. Het feest is bedoeld om eens af te tasten wat de mogelijkheden voor ons zijn in Utrecht. Er is meer concurrentie maar dat is alleen maar een grotere uitdaging. De dag voor hemelvaart woensdag 19 mei is het zover.

De avond zal beginnen met een setje van Mangamitri Forces, een dj koppel bestaande uit Amitri en Manga, zo goed als resident bij de "Exprez" feestjes, heeft ons nog nooit teleurgesteld en zal ook deze keer weer het onderste uit de kan halen.

Amitri heeft ook al meerdere keren bij zak gedraait. De heren zullen de avond beginnen met wat rustigere oldschool.

The Beast neemt deze stijl over en gaat langzaam de opbouw maken voor zijn maatje Scott Marten. Beide wederom geen onbekenden bij Zak Events zij draaiden ook al samen op zak-style. Een meer dan geslaagd feest ter ere van ons twee jarig bestaan.

Scott Marten zette in december al een uitstekende set neer en zal ons deze avond gegarandeerd weer wat stevige hardstyle schenken. Scott is resident bij de HappydayZZ en begint nationaal steeds bekender te worden. Dit is voor een groot deel te danken aan "Total Confusion" een plaat die hij vorig jaar uitbracht samen met Clive King.

Dat brengt ons bij de een na laatste dj van de avond Clive King, een van de grondleggers van de hard house in Nederland. Hij zal ons deze avond ongetwijfeld weer verbluffen met zijn perfecte technische skills en gevoel voor de dansvloer.

Hij was er op ons laatste feestje, Oldschool Exprez, en nu is hij weer van de partij. Dano, wat kan je over deze man nu zeggen wat niet iedereen al weet. Lid van de Dreamteam, draaide op alle grote feesten (thunderdome multigroove noem maar op), kortom allemaal oud nieuws. Deze levende legende zal de avond afsluiten met het heftigere, early- rave, stampwerk.

Naast Dano dus een echte Utrechtse line up. Bij binnenkomst hebben we van de organisatie nog een klein presentje voor de bezoekers.

19 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51895, 4173}
dat was al meer dan duidelijk dat ze kwamen :) beter (Y)
 
Jaja, dit zijn de goede feessies:D Aanwezig!!!
laatste aanpassing
WOEI... daar gaan we weer... Mis alleen wel dj Sick hoor.. Maar weet cker dat de rest dat gemis meer dan goed maakt!
:-D
Present :D
Yo X-ray hebbie nog ook al je eigen organisatie naast ZAK HOOI records???
Zekerz weer een goed stapfeest van maken! :Bounce:
 
Artiest Scott Marten
Word zeker weer tof!!:d
Tijd om te Jammen.
:D
Artiest {SHOWLIST artist 52411, 1657}
jam :bounce: jam :bounce: jam :bounce: 8)
Ziet er goed uit!! Line-up is ok en opbouw ook. Heb Dano nog nooit live meegemaakt. Ben benieuwd. Jam lijk me eigenlijk wel te klein. Wil wel de ruimte hebben om lekker los te gaan.... Is er n maximum aantal bezoekers vastgesteld?? Tis nl vaak erg snel warm daaro :S.
er kunnen er 400 in. Dus we gaan voor de 398 om het een beetje ruimte te houden :D
Lijkt me een goed streven!! Haha. I'll be there!!
 
Hehe eindelijk wat te doen in Utrecht whahaha ;-)
 
kutzooi...weer oldschool als ik nog aan t indrinken ben thuis :mixje:
Ik kom ik kom ik kom ik kom...ook :P
Heb er zin in! Helemaal uit me plaat!