Partyflock
 
­ Nederland

Complete line-up Wildeburg festival bekend

gepubliceerd door , op
Wildeburg Festival
7 april 2016
Het complete muziekprogramma van Wildeburg, het nieuwe festival van de makers van Into the Woods, is bekend. Naast klinkende namen zoals Michael Mayer, Extrawelt (live) en Hot Chip (DJ set) treden er ook veel artiesten op die enorm in de lift zitten, zoals Weval, Culoe De Song en Dollkraut. Eén podium is volledig gewijd aan live-artiesten, met bands als Haty Haty (Blaudzun en David Douglas), Gallowstreet en Say Yes Dog. Bijzonder is het optreden van de Duitse act Kombinat 100, die ieder jaar op spectaculaire wijze het Duitse Fusion Festival afsluit. Wildeburg vindt plaats van 15 t/m 17 juli en gaat de hele dag en nacht door. Dat betekent drie dagen non-stop genieten van 70 acts op vier podia.

Unieke locatie
De omgeving van Wildeburg ademt wilde natuur; bezoekers kunnen chillen op het strand, dobberen naar een eiland, verdwalen in bamboebossen en wegdoezelen in de duinen. Het festivalterrein ligt middenin de Noordoostpolder, ver van de bewoonde wereld, maar slechts op een uur rijden vanuit Amsterdam en Utrecht. Kleinschaligheid staat centraal; geen grote festivalweides en -stages, maar een pittoresk festivaldorp met vier intieme podia die zorgen voor een maximale sfeer. De locatie is te bekijken in een spectaculaire drone- en timelapse video:



Gevoel van vrijheid
Het festivalterrein gaat naadloos over in de camping, waardoor een intieme sfeer en een gevoel van vrijheid wordt gecreëerd. Tijdsbesef ebt langzaam weg en de scheidslijnen tussen dag en nacht vervagen. Het festival gaat non-stop door; overdag kunnen bezoekers relaxen aan het water met livemuziek en beats om vervolgens te pieken in de nacht.

Creatieve programmering
Naast muziek valt er nog veel meer te ontdekken. Net als op Into The Woods wordt Wildeburg een grote creatieve bende. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de bizarre creaties en vertier op - en buiten - de dansvloeren. Zo worden er bijzondere installaties gebouwd, kan men de dag starten met Teknorobics, plonsen in de bubbelbar of chilllen met klassieke muziek op het strand.

Iedereen herinnert zich 'die eerste keer'...
Net als voor andere eerste keren geldt ook voor Wildeburg dat bezoekers slechts één keer de kans hebben om bij de allereerste editie aanwezig te zijn. Er drie dagen vol voor gaan is de juiste mindset voor een verblijf in Wildeburg.

Volledige line-up