Partyflock
 
­ Nederland

Bora Bora City Festival

gepubliceerd door , op
Op zondag 3 juli vindt in Loon op Zand het Bora Bora City Festival plaats. Als locatie voor dit beachfestival is gekozen voor Experience Island. Dit bestaat uit kraakhelder water en prachtige stranden en het is de grootste outdoor evenementenlocatie in de Benelux.
Het Bora Bora City Festival is een uniek beachfestival waar je kunt genieten van allerlei soorten muziek, lekker eten en drinken, het strand, leuke standjes en diverse wateractiviteiten. Ibiza is voor een dag te vinden op Experience Island in Loon op Zand!

Be a Hippie
De dresscode gedurende de dag is 'Be a hippie'. Diverse DJ's zullen de middag en avond vullen met een combinatie van dance, trance en lounge. De line-up bestaat onder andere uit:



Er zullen ook enkele Mystery Guests hun opwachting maken.

Op het terrein is ook ruimte voor een hippe Ibiza-markt waar je terecht kunt voor kleding, schoenen, sieraden en meer. Op deze markt zijn onder andere een kapper en nagelstyliste aanwezig. Om het festival compleet te maken kun je genieten van hapjes en drankjes uit diverse landen en culturen bij allerlei foodtrucks.

Koop nu je tickets!
Het Bora Bora City Festival vindt plaats op zondag 3 juli vanaf 11.00 uur. Toegang vanaf 25 jaar en ouder. Dames en koppels only. Mannen alleen kunnen geweigerd worden. Geniet op het mooie strand in een lekkere strandstoel of zoek verkoeling en neem deel aan één van de vele wateractiviteiten. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketpoint voor slechts €20. Op de dag zelf kun je zolang de voorraad strekt kaarten kopen aan de kassa voor €25.

1 opmerking