Partyflock
 
­ Nederland

TranceBeats host area tijdens Zomerkriebels

gepubliceerd door , op
Het populaire Zomerkriebels Festival, dat dit jaar een nieuw terrein betrekt, ververst muzikaal gezien haar aanbod. Op de gloednieuwe locatie Grasweide Papendorp komt het festival deze zomer met vier stages, waaronder een Trance stage. En welke partij biedt dan de beste participatie om meteen groots uit te pakken en die ook nog eens een leuke aanhang meeneemt? Juist, dat is Trancebeats! Een concept van PT Events, de organisatie achter Grotesque.

Zaterdag 2 juli levert Trancebeats je een geweldige entourage waar je bij het horen van de eerste beats onberispelijk deel uitmaakt van een eindeloos energieke ambiance. Een supervette stage waar je de hele dag kunt vertoeven zonder een minuut verveeld te raken. Trancebeats staat garant voor een gevarieerd programma met louter topacts, maar dat laatste mag je natuurlijk lekker zelf komen beoordelen. Een duidelijke visie, een ultra hippe, kwalitatieve Trance sound en een heerlijke bezoekersmix, waar jong en oud perfect samen gaan! Kortom, een niet te missen festival in je waarschijnlijk drukke planning voor deze zomer ;) Check hieronder de line-up die Trancebeats voor jou in petto heeft:

Mark Sixma
Richard Durand
RAM
David Gravell
Craig Connelly
Ruben de Ronde
Artento Divini
Ruben Verhagen
MC Da Silva

Wil jij de stage openen? Doe mee aan de contest!
Altijd al op een festival willen staan? Pak dan je kans, zet jouw progressive trance set (128-130bpm) op Soundcloud en stuur de link voor 15 mei naar soundcloudmix@pt-events.nl. Eind mei zullen ze de winnaar bekend maken!

Tickets
Scoor je tickets snel via koop tickets, want voor je het weet is dit superleuke festival al door de beschikbare kaarten heen. Tickets kosten € 35. Je hebt op deze site ook de mogelijkheid alvast een kluisje te bestellen. Makkelijk om alles vast maar geregeld te hebben, zodat je zo snel mogelijk naar de stage van Trancebeats kunt en niks van het festival hoeft te missen. Daar krijg je toch Zomerkriebels van!