Partyflock
 
­ Nederland

Win: Met 10 van je beste vrienden 5 dagen naar party-eiland Ibiza?

gepubliceerd door , op
Kom dan naar 'Like a Millionaire' het feest op 21 mei in 2 Venue! Ervaar hier een compleet verzorgde avond en maak kans op een vakantie naar party-eiland Ibiza voor 10 personen! Jullie verblijven in een luxe villa in Sant Rafael met 7 slaapkamers, 5 badkamers, een eigen zwembad met jacuzzi, op loopafstand van de beroemde discotheken en een prachtig uitzicht die tot aan de zee reikt! Deze kans laat jij toch niet voorbij gaan?!



Wil jij genieten van een luxe, volledig verzorgde avond, waarbij je voor één avond je als miljonair kan voelen? Dit is een feest met alles erop en eraan: vers fruit, lekkere hapjes en drankjes, top DJ's en bij binnenkomst een heerlijk glas champagne. Tijdens dit feest zal iedereen als een VIP worden behandeld. Je komt uiteraard binnen over de rode loper waarna het feest kan beginnen! Trek dus je mooiste outfit aan en geniet van een volledig verzorgde avond. Van garderobe tot drankjes, alles zit inbegrepen in de prijs! Om een echt luxe gevoel te krijgen zien ze de mannen graag in pantalon en blouse (of smoking) en de dames in een lange jurk of chique outfit. De dresscode is dan ook officieel: chique / netjes, no jeans & sneakers.



Koop snel je ticket, en maak kans om door een limousine te worden opgehaald en thuisgebracht te worden. Zet 21 mei in je agenda en zorg dat jij erbij bent om kans te maken op die geweldige prijs; een vakantie naar Ibiza! Deze prijzen worden je aangeboden Club 2 Venue en ibizadream4all.nl.

All-inclusive tickets zijn nu in de voorverkoop via tixstars.com:
Per persoon:€37,50
Per 4 personen:€140

Couples and women only
Inclusief: champagne, garderobe, toilet, hapjes en drankjes.


Line-up