Partyflock
 
­ Nederland

Shermanology en Dyna op het festival Dance Nature in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.

Op het festival zullen Dance/House en Eclectic/Urban centraal staan. Daardoor is er ook genoeg ruimte voor invloeden uit de Hip Hop en R&B. Het is nadrukkelijk de bedoeling om zoveel mogelijk muziekstijlen die passen binnen de hedendaagse Electronic Dance Music de revue te laten passeren. Er is daarom bewust gekozen voor artiesten als Dyna en Pep & Rash die het ook aandurven om andere muziekstijlen in hun set te verwerken.

Veel artiesten die geprogrammeerd staan hebben inmiddels één of meerdere grote hits gehad. Zoals Joe Stone die onder meer bekend is van de hits 'Man Enough' en 'The Party'. Pep & Rash hebben in 2015 een enorme klapper gehad met 'Rumors' en recentelijk nog de hit 'White Rabbit' samen met Sander van Doorn. Maar ook Dyna, Shermanology en ChildsPlay hebben verschillende hits gehad, zoals 'Round & Round' die Dyna samen met onder meer Lil Kleine heeft uitgebracht.

Het festival vindt zaterdag 17 september van 12.00 tot 22.00 uur plaats op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie die bovendien goed bereikbaar is, ook via het Openbaar Vervoer. Bovendien biedt deze locatie de mogelijkheid om het festival een bijzonder karakter en veel sfeer te geven.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 32,50 (koop tickets). Maar kaarten zijn ook verkrijgbaar via Ticketveiling. Daarmee blijft het voor iedereen een toegankelijk en betaalbaar evenement.

De artiesten die inmiddels zijn vastgelegd: