Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Halloween special Glow in the Dark bekend

gepubliceerd door , op
Glow in the Dark
26 oktober 2016
FeestGlow in the Dark · Halloween Special
Datumvrijdag 28 oktober 2016
LocatieMaassilo Site
Dit najaar komt Glow in the Dark met een speciale editie van het evenement in de Maassilo. Voor het eerst zullen ze een Halloween editie organiseren met artiesten als Mr. Belt & Wezol, Deborah de Luca en Alle Farben. Op vrijdag 28 oktober zal de Maassilo hiervoor worden omgetoverd tot "Haunted House".

Na al vijf uitverkochte Maassilo edities zal de aankomende editie een speciaal thema met zich meedragen, Halloween. Naast het Halloween thema wordt er deze keer ook gekozen voor een samenwerking met DJ duo Mr. Belt & Wezol, deephouse organisatie BRAAF en het Rotterdamse techno concept VOODOO. Deze partijen zullen elk een eigen zaal hosten, met allemaal hun eigen muziekstijl.

De verschillende samenwerkingen zorgen voor veel variatie in de line-up. Waar in de 'Mr. Belt & Wezol Music Club' voornamelijk hardere house ten gehore zal komen, zal de zaal van het uit Breda afkomstige BRAAF zich meer richten op de zachtere vormen van de muziekstijl. Het Rotterdamse VOODOO zal Glow in the Dark voor het eerst van een techno zaal voorzien.



Tickets bestel je bij koop tickets.