Partyflock
 

Volledige line up Full Moon Festival
Aftermovie White Moon online

gepubliceerd door , op
Full Moon Festival
14 april 2016
FeestFull Moon Festival · New Moon at the Lake
Datumzaterdag 4 juni 2016
WinactieFull Moon Festival actiegesloten
LocatieVen
Aftermovie van het geweldige feest: White Moon op 2 april is online!
Geniet en kom nog even heerlijk in de stemming:


Full Moon Festival – 4 juni!
Dit jaar brengt Full Moon Produkties het supergezellige, nieuwe festival naar een nog mooier terrein in Spaarnwoude Park. Zaterdag 4 juni zullen bij De Ven in Spaarnwoude Park, op een heel mooi terrein, 4 area's verrijzen tussen het groen langs het water.

Alle area's worden gehost door een aantal zeer bekende organisaties en artiesten, een echt full festival gevoel! Dit keer ook een mooie VIP area met veel extra's als gratis toiletgebruik, vers fruit, candy, mooi uitzicht, aparte VIP-ingang en supermooi uitzicht op de stage en het festival.



Voorverkoop gaat hard!
Alle Super Early Bird tickets van 25 euro zijn uitverkocht! Koop nu jouw Early Bird Ticket voor maar 30 euro of een Early Bird VIP voor 45 euro via: www.full-moon.events/ticketshop!

Blue Moon area: hosted by TranceNation
De Blue Moon mainstage area wordt gehost door maar liefst twee geweldige organisaties: Trance Nation en Xtra Large. Een zeer mooie selectie aan trance DJ's uit half Europa zorgen voor een superstage op het festival!



John O'Callaghan 🇮🇪
Richard Durand
RAM
Scot Project 🇩🇪
Daniel Kandi 🇩🇰
Airwave 🇧🇪
Orla Feeney 🇮🇷
Chris Cortez
DRYM (Oekr)
Stephen Kirkwood (Schot)
Faith Mark
Hosted by: Mc UB

Dark Moon Area: hosted by Tom Harding & JP
In de Dark Moon area staan de pompende hardhouse / hard energy beats centraal en zullen Tom Harding en JP met hun dj's laten horen hoe de harde sounds anno 2016 zijn uitgegroeid tot een very uplifting experience!



Tom Harding 🇬🇧
JP
Organ Donors 🇬🇧
Rossi
Danny D
hosted by: Mc Marxman 🇬🇧

New Moon Area: hosted by Madhouse
Over deze beroemde stage in Spaarnwoude Park van Dj Jean en Mc Maron Hill hoeven we eigenlijk weinig te zeggen, Madhouse keert terug op Spaarnwoude Park! Ook hier natuurlijk een geweldige line-up met de sound die je ook kent van de Full Moon / White Moon feesten in The BOX.

Jean
Spider
MEM
Randy Katana
Ruben Vitalis
Chris Scott
Audio Bastardz
hosted by: Mc Maron Hill

Red Moon Area: hosted by Temptation Events
In deze Indian Village area kun je genieten van heerlijk zomerse groovy Ibiza style sounds. Temptation Events heeft een ruime ervaring in stijlvolle en sfeervolle feesten op unieke en exclusieve locaties gebaseerd op muziek, lifestyle en beleving.

Miss Melody
Winston Post
Mario Rivano
Michael Roger
Emiel Roché
Faustino Dos Santos
Tony da Groove
Mr. Sid
ST.ok
hosted by: Mc Stanford

Sprookjesachtig mooi terrein! Knus, mooi en een gezellig Full Moon Festival!
New Moon at the Lake is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land en iedereen weet het te vinden. Overal om je heen zit je midden in het groen, langs een water met een heerlijk uitzicht om van te genieten. Overal zal goed geluid zijn, zowel binnen in de tent-area's en daarbuiten zodat je overal maximaal kan genieten.

Om even te genieten van de mooie natuur om je heen zijn er relax area's verspreid over het terrein en is er een festivalmarkt met lekkere hapjes, versnaperingen, kleding en accessoires. Een All-in-One festival waar de hele dag van 13:00 tot 23:00 uur van alles te doen en zien valt!



Bereikbaarheid
Full Moon Festival wordt gehouden op één van de mooiste gebieden in Recreatiegebied Spaarnwoude Park, midden in het groen. Het mooie terrein ligt langs de A9 en is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren direct naast het festival! Ook zullen er pendelbussen heen en weer rijden vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar het festival. Bustickets zullen binnenkort online verkrijgbaar zijn.