Partyflock
 

ROD in de tunnel met Koningsnacht

gepubliceerd door , op
Rotterdamse trots Benny Rodrigues komt in 2016 voor het eerst weer eens de boel op stelten onder zijn alter ego ROD. Een mooier affiche krijg je niet tijdens Koningsnacht in Rotterdam.

ROD aka ROD mag zich nu al een van Nederlands' beste techno DJ's noemen. Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. Verwacht techno met een veelzijdig tintje: van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot off beat. Zijn enorme kennis van muziek, onsterfelijke liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hot spots over de hele wereld, het iconische Berghain inbegrepen. Inmiddels heeft hij zeer erkentelijke releases uitgebracht op internationale labels als Klockworks, Drumcode, CLR, Figure SPC en Soma. Maar ook op gerespecteerde Nederlandse labels als Format, MORD en Balans komt hij regelmatig ijzersterk uit de hoek. Remixes maakte ROD eveneens voor artiesten als Len Faki, Ben Sims, Marco Bailey en Truncate en onlangs kwam nog zijn EP Kloduba uit op het label van zijn goede vriend Darko Esser.


ROD – Float (Balans)

Zijn sets kenmerken zich door een meeslepende manier van mixen waarbij hij absoluut niet schroomt om Subtiel de spanning op te bouwen, maar ook kan knallen als het moet. Dit leverde afgelopen periode al optredens op bij o.a. Berghain (Klockworks showcase) en Arena Berlin (HYTE) en festivals als DGTL Festival, Mysteryland en Dekmantel. In Toffler is hij na de sluiting van Trouw Amsterdam een terugkerend gezicht met waar hij altijd tijd neemt voor het neerzetten van lange boeiende sets.


ROD @ Toffler Rotterdam

Als jij er klaar voor bent om alvast te knallen tijdens Koningsnacht, zorg dan dat je een ticket (koop tickets) in de wacht sleept zodat je kunt gaan genieten van ROD.