Partyflock
 
­ Nederland

Noisia nodigt tijdens Koningsnacht internationaal gerespecteerde acts uit voor een avond drum 'n bass, dubstep en electro

gepubliceerd door , op
Noisia Invites
3 februari 2016
De afgelopen jaren was Noisia Invites steevast een doorslaand succes en iedere keer werd de Grote Zaal op zijn kop gezet. Gelukkig is het daarom dit jaar wederom raak: Noisia Invites tijdens Koningsnacht! Noisia nodigt internationaal gerespecteerde en bevriende acts uit voor een avond drum 'n bass, dubstep en electro van de bovenste plank.

De line-up is als volgt: Andy C / Noisia / Alix Perez / Current Value / Fre4knc / Beatstra

Andy C
Het succes van Andy C met zijn status als festivalheadliner en DJ die gegarandeerd voor rijen zorgt, is te danken aan zijn fenomenale werklust met een tourschema waar je u tegen zegt. Andy C heeft echter niet alleen een talent voor muziek maken, maar ook voor het lanceren van nieuwe artiesten. Hij is altijd op zoek naar iets nieuws, om zich heen én in zijn eigen muziek!

Noisia
Het internationaal graag geziene Noisia heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze draaien over de hele wereld, vorig jaar verscheen een special edition van het album 'Split the Atom' op het label van deadmau5 en ze componeerden soundtracks voor videogames als Devil May Cry 5, Wipeout 2048 en Gran Turismo. Daarnaast remixte het Groningse trio tracks voor o.a. Skrillex, Katy Perry en recentelijk nog The Prodigy's 'Smack My Bitch Up'.

Alix Perez
De uit België afkomstige Alix Depauw is het gezicht achter productieman Alix Perez, die nu gezien wordt als één van de meest baanbrekende en innovatieve producer-DJ's van zijn generatie. Vlak na de release van zijn debuut cd kwam Perez al op de voorgrond van de drum 'n bass scene te staan met een almaar groeiende reputatie!

Current Value
Tim Eliot, beter bekend als Current Value, is een Duitse drum 'n bass producer en DJ. De klassiek geschoolde pianist Eliot begon in '92 met het ontdekken van en experimenteren met elektronische muziek doordat hij een Casio keyboard kreeg voor Kerst. Een paar jaar later ontving hij erkenning van de lokale Berlijnse radiostations en sindsdien gaat het alleen maar bergopwaarts.

Fre4knc
Een echte DJ met vele jaren ervaring; de Nederlandse DJ/producer Fre4knc (spreek uit als 'frequency') is al volop in beweging. Met zijn veelzijdige en aanstekelijke stijl valt hij in de smaak binnen de scene en speelde hij al op grote evenementen als Outlook Festival en Blackout.

Beatstra
Als een van de residents van OffCourse is Dennis Batstra aka Beatstra een graag geziene gast in Groningen. Onze 'eigen' muzikale veelvraat zal garanderen dat je een goede update krijgt van de nieuwste en tofste platen in het bass genre. Wellicht draait hij ook een aantal eigen producties!