Partyflock
 
­ Nederland

Rumag

gepubliceerd door , op
RUMAG
14 maart 2016
WAT.IS.UITGELOPEN.TOT.EEN.ONLINE.FENOMEEN.MAAR.WAT.MEER.IS.
DAN.DE.BEKENDE.QUOTES.KOMT.ZATERDAG.27.MAART.NAAR.GRONINGEN.#RUMAG.

RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in RED werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

RUMAG. heeft als doel om Groningen op zijn kop te zetten! En dat is zondag 27 maart zeker het geval. Met trots presenteert RUMAG. de sterren voor haar eerste editie in Groningen:

Irwan
RUMAG.DJ.CREW
Abstract
Puri
Jaël
Hosted by: Marboo

Van RUMAG. mag terecht de nodige kwaliteit worden verwacht, vandaar dat de Kokomo tot een waar RUMAG. spektakel zal worden omgetoverd met één en al entertainment. De line-up is keihard zoals je kunt zien. Daarnaast komen er RUMAG. danseressen en ook worden de eerste honderd bezoekers verwelkomt met een heerlijke RUMAG. cupcake. Dit is nog lang niet alles, maar sommige dingen moet je gewoon als een verrassing laten!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (voorverkoop)kaartje via deze ingang naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!