Partyflock
 

Menno Solo 2016 – On The Beach

gepubliceerd door , op
Menno Solo
15 januari 2016
FeestMenno Solo · On The Beach
Datumzaterdag 20 augustus 2016
LocatieFuel Site
🇳🇱
🇬🇧
Na de succesvolle Winter editie in de WesterUnie Amsterdam keert het concept Menno Solo deze zomer terug naar het strand naar Beachclub Fuel. Op zaterdag 20 augustus brengt Menno de Jong je weer een fijne flow van progressive, psy en natuurlijk trance met de ondergaande zon als achtergronddecor.

Het was een druk jaar voor Menno. Sinds zijn overname als A & R manager van In Trance We Trust heeft hij het merk naar nieuwe hoogten gebracht, heeft hij een indrukwekkende lijst van talenten aan het rooster toegevoegd, heeft hij de twintigste editie van de legendarische In Trance We Trust mix voor zijn rekening genomen en hebben de eerste 'branded events' over de gehele wereld plaatsgevonden. Ook productietechnisch heeft Menno niet stilgezeten zoals de release van zijn grootste, vocaalgeorienteerde single 'Creatures of the Night'aantoont.

Menno Solo - On The Beach geeft je een exclusieve kans om Menno's laatste producties en mixen te horen, maar natuurlijk ook alle toppers van het In Trance We Trust label en zijn getalenteerde collega's.

De officiële ticketverkoop is reeds van start gegaan met een beperkte hoeveelheid van de early bird tickets verkrijgbaar via www.mennodejong.com/tickets.

1 opmerking

Zo jammer dat ik hier niet bij kan zijn :(