Partyflock
 

Pacha Festival verhuist naar ArenA Park
Eerste namen bekend

gepubliceerd door , op
Het festival wordt georganiseerd door de exclusieve clubketen uit Ibiza: Pacha. De beroemde glimmende rode kersen zullen voor de vijfde keer de magie vanuit het balearische eiland over brengen naar onze hoofdstad en de bezoekers weer verassen met de mooiste aankleding van de verschillende stages. Dit gecombineerd met een ijzersterke line-up achter de decks, verbluffend entertainment en een spectaculaire show.

Line-up: De eerste namen zijn bekend!
De eerste namen die de organisatie bekend maakt zijn o.a. ANOTR, Benny Rodrigues, Claptone, Cassy, Darius Syrossian, Franky Rizardo, Hannah Wants, Karotte, Klingande, Martin Solveig, Mark Knight, Prunk, Sander Kleinenberg, Todd Terry en UMEK. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie kan alvast verklappen dat maar liefst twee avonden uit Pacha Ibiza hun opwachting maken op het festival; MY HOUSE van de Franse superster Martin Solveig en INSANE. Na een uitverkochte ADE editie van MY HOUSE, keert speciaal voor Pacha Festival de woensdagavond uit de Pacha Ibiza terug naar Nederland. De INSANE tent (bekend van de vrijdagavond in Pacha Ibiza), waar de iets meer underground house, tech house en techno centraal staan was vorig jaar op het festival een mega succes en zal dit jaar een comeback maken.

Door het nieuwe grotere festivalterrein, kunnen de populaire Ibiza hippiemarkt en het food dorp met o.a. het sushi pop up restaurant, dit jaar een stuk uitgebreid worden. Goed nieuws dus voor alle shopaholics en foodies. Ook een voordeel van de nieuwe locatie is de centrale ligging en dus makkelijk bereikbaar met zowel OV als de auto. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Start voorverkoop: Super Early bird tickets slechts €35
De voorverkoop van de Super Early Bird tickets gaat zaterdag 5 maart om 12:00 uur van start en zijn verkrijgbaar via koop tickets. Snelle beslissers worden beloond met een Super Early Bird voor slechts €35,00. Hierna gaan de prijzen in vier fases omhoog. VIP tickets geven leuke extra's waaronder toegang tot het VIP deck en een eigen ingang.

Vervoer
Pacha Festival is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Amsterdam is het mogelijk om metro 54 (richting Gein) te pakken en uit te stappen bij halte Bijlmer Arena. De entree ligt op 400 meter lopen vanaf de metrohalte.

Check www.pachafestival.com voor meer informatie.