Partyflock
 

Hardtechno is terug in Brabant

gepubliceerd door , op
Hardtechno is terug in Brabant
25 februari 2016
BR Hard Techno zal in Breda de tweede editie gaan houden in unieke locatie De Boulevard. De eerste editie met Frank Kvitta & Mike Drama was volledig uitverkocht en ook nu lijkt het erop dat dit feest door Brabant wordt omarmd. Met nog een kleine maand te gaan, zijn bijna alle tickets voor de editie van 12 maart verkocht. De line-up is deze keer internationaler en zeker de moeite waard.

Uit Frankrijk komt Greg Notill, die vorig jaar nog stond op de hardtechno stage van Awakenings festival. Deze Franse held zie je niet vaak in Nederland, maar als je hem ziet draaien dan is het gegarandeerd feest. Greg draait de laatste jaren op de mooiste plekken in de wereld. In Europa stond hij laatst nog op o.a. Nature One, The Qontinent, Monegros Desert Festival & Syndicate.

De avond wordt opgewarmd door Sorce die al jaren in Nederland zijn ding doet. Zijn dj CV liegt er niet om en is best indrukwekkend: Decibel, Q-Base, Loudness, The Chaos Theory, Refuse, Mental Torments, Factory en nog veel meer mooie feesten.

De afsluitende act van de avond is nog nooit in Nederland geboekt en daarom uniek te noemen. Uit België komt hardtechno-geweldenaar Monster Mush. Deze man draait inmiddels over de hele wereld en stond het afgelopen jaar nog op o.a. Nature One, The Qontinent, Chronicles en Montergos Festival. Zijn 'sound' is hard, duister en de baslijnen zijn te dik voor woorden. Een gedenkwaardige afsluiter voor deze mooie avond in Breda.

De laatste kaarten worden verkocht via ticketflow.eu.