Partyflock
 

Sensation White binnen een dag uitverkocht

anoniem gepubliceerd op
Sensation White binnen een dag uitverkocht
7 december 2005
FeestSensation · White Edition
Datumzaterdag 3 juli 2004
LocatieJohan Cruijff ArenA Site
AMSTERDAM - Het dance-evenement Sensation White, dat op 3 juli plaatsvindt in de Amsterdam ArenA, is in recordtempo uitverkocht. Binnen één dag zijn alle 38.000 tickets verkocht. Nog nooit gingen de kaartjes voor een dergelijk omvangrijk dance-evenement zo snel over de toonbank. Binnen twee en half uur waren alle white tickets uitverkocht. 'n de eerste tien minuten nadat de winkels open waren werden er 10.000 tickets verkocht. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt' aldus een woordvoerder van Ticketbox.

Sensation vindt net als vorig jaar 2 keer plaats in de Amsterdam ArenA. Op zaterdag 3 juli Sensation White met een witte dresscode en op zaterdag 10 juli Sensation Black met een zwarte dresscode. Naast het nieuwste op het gebied van visuele effecten (licht, video, vuurwerk, lasershows, decors en dergelijke) en live-acts, zorgt de voorgeschreven dress-code (zwart of wit) voor een extra dimensie. Ook de kaartverkoop voor Sensation Black, welke ook vandaag in de verkoop is gegaan, gaat in hoog tempo. Dit feest richt zich op de wat 'hardere' varianten van dancemuziek, hardstyle en techno. Voor dit evenement op 10 juli zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor beide edities van Sensation is al vanaf het begin in 2000 veel belangstelling, ook uit het buitenland. Ook dit jaar zijn weer veel kaarten over de grenzen verkocht. De verkoop van vip tickets voor Sensation White die ook deze morgen in de verkoop zouden gaan ging niet door. Het bleek dat veel aandeelhouders en certificaathouders van de Amsterdam ArenA op het laatste moment hun recht op deze tickets hadden geclaimd. Er bleven toen geen tickets meer over om in de vrije verkoop te gooien. Een woordvoerder van de ArenA vindt het spijtig dat er helemaal geen VIP tickets te verkrijgen waren in de vrije verkoop en gaat nu kijken of er nog iets geregeld kan worden met de capaciteit van het VIP gebouw.

Bron: ID&T

238 opmerkingen

KUT zooi!!!!

Hier kan ik echt van balen....

Ik ga gewoon naar senstaion grijs!!!!!
 
De helfd...? :x

Heb je niets beters te doen dan iedereen verbeteren? :x
 
ben het met je eens hoor djeice, wat een treurig publiek loopt hier ook rond.
wat maakt het uit van wat voor muziek je houdt, ik bedoel hoezo is een muziek soort dan opeens voor homo's??? ja de inteligentie druipt er weer van af.
als je het niks aan gaat dan ga je niet!! ik vind het ook 3x niks dat white te commercieel maar trance kan best oke zijn hoor!
geef mij dan maar black. :)
M!CK: Soms moet je wat om handen hebben he? ;)

Nee maar het is toch treurig met je gesteld als je helfd met een d schrijft...? Maar misschien moet ik me er niet druk om maken inderdaad :)
Boeiend uitgeluisde eierdoppen!
 
2 jaar geleden was White zeker wel een mooi feest, maar de muziek is niks voor mij! Een feest als: Ghosttown afgelopen zaterdag --> Da's beter!
 
Ik heb 30.000 kaartjes gekocht, die ik door ga verkopen voor 300 uuuro per stuk.
laatste aanpassing
Vorig jaar 1x geweest en gelukkig was het toen gratis met VIP kaarten, maar nooit dat ik er ooit een kaartje voor zal kopen. Black daarintegen is een ander verhaal.
ff copy paste

Ook de kaartverkoop voor Sensation Black, welke ook vandaag in de verkoop is gegaan, gaat in hoog tempo. Dit feest richt zich op de wat 'hardere' varianten van dancemuziek, hardstyle en techno.

TECHNO ??????? WIE DAN ????????
 
mietjes
 
Hmmm kheb lekker tickets voor BLACK mwahahhaah betere zaken.
Werkzaam bij Firma Beatmuziek
Techno???? Ik kan in de line-up inderdaad ook niemand ontdekken.
dj luna:hardstyle-techno,dj promo:hardcore-techno
laatste aanpassing
 
Ik heb wel een kaartje!!! Yeah
tjah je moet er maar heenwillen ...
zelf al had ik een vrijkaartje was ik ni gegaan, lekker doorverkope :P
white??? nou, kun je net zo goed naar je plaatselijke bar gaan om daar een plaatje aan te vragen! dan heb je iig meer sfeer!

maar goed, ieder zijn ding!
 
owk, meeste hebben hier wel verstand; White ZUIGT!!!! Ben vorig jaar naar beide geweest..nou..mensen die dan nog Black durven af te kraken zijn niet goed wijs. Als je van Hardstyle houdt had je t echt wel lijp gevonden!! Ga er dan ook niet heen als je niet van die 'harde muziek' houdt..
White zuigt!! Gare soft-trance was t.. Krijg je muziek van Room 5 - make luv, met een zacht basje erin!! mensen: kom op zeg..GET A LIFE!!!
Als je beetje smaak heb, ga je wel naar Black..!!
 
of gewoon naar Awakenings... ;)
 
GET A LIFE!!!
Als je beetje smaak heb, ga je wel naar Black..!!
ga gewoon helemaal niet dan!!!! kutfeest
€57,- ziek in je kop!!!!
owk, meeste hebben hier wel verstand; White ZUIGT!!!! Ben vorig jaar naar beide geweest..nou..mensen die dan nog Black durven af te kraken zijn niet goed wijs. Als je van Hardstyle houdt had je t echt wel lijp gevonden!! Ga er dan ook niet heen als je niet van die 'harde muziek' houdt..
White zuigt!! Gare soft-trance was t.. Krijg je muziek van Room 5 - make luv, met een zacht basje erin!! mensen: kom op zeg..GET A LIFE!!!
Als je beetje smaak heb, ga je wel naar Black..!!


Het is 17, het noemt zichzelf bacardi girl oid en het wil ook mee praten :s Zeg dan niets.

Verder draaien Luna en Promo toch echt geen techno, hoe graag ze zichzelf ook onder die groep zouden willen scharen.
BOOEEIITT NIIEETT!!!

Kan mooi kaartjes regele voor 30 eus:)
Maar dat heb ik niet voor white over...
geef mij maar Black.. of vooral: DEFQON:D
 
Sander K is zo goed, die hoeft niet op Sensation te draaien, hij moet lekker "underground" blijven en op de "kleinere" exclusievere feestjes blijven draaien, see you all at the YoshiToshi tent op dance valley! en natuurlijk powerzone 22 mei a.s..!
Het is 17, het noemt zichzelf bacardi girl oid en het wil ook mee praten Zeg dan niets.

Sinds wanneer ben je 'student' op een mbo opleiding. Scholier eerder
sensation is voor: homo's trancers, zielige boeren, en buitenlanders. Kut Amsterdam
Als er ergens veel boeren zitten is het wel in Limburg... Al helemaal diegenen die zich hooligan noemen...

En MBO is idd niet studeren nee, goed punt Jungster :)
gefeliciteerd ID&T...;)

Ik snap niej dat iedereen zow negatief praat...Want als die kaarten zow snel uitverkocht zijn moet het tog wel wat zijn...!!!

En als je er nooit bent geweest kan je er ook niej over oordelen tog...

Niej dat ik ga ofzow hoor... Die muziek is niks voor jou...Maar ik ga niej zeggen van...WAT EEN TERING FEEST!!!
 
das dan jammer volgende keer beter........
Er zijn nogal wat mensen die hier hun afkeer spuien over Sensation White. Dan ga je toch gewoon niet heen?????
Hoeven we er ook niet over te lullen.
Ben vorig jaar voor het eerst geweest, was een super ervaring... De aankleding, sfeer en de mensen is helemaal ok. Iedereen heeft er gewoon zin in.
ik heb nog 2 sensation kaarten te koop !!!!

Bied maar!!!!!