Partyflock
 

Soixante Neuf 026 in Luxor Live Arnhem

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf 026
16 december 2015
Op breed verzoek is het eindelijk zo ver, Soixante Neuf goes Arnhem, Luxor Live op zaterdag 6 februari!

Zaterdag 6 februari, vindt er eindelijk weer een Soixante Neuf in Arnhem plaats. Soixante Neuf komt gelijk keihard met niemand minder dan F1rstman live on stage, met zijn hit Round & Round! Daarnaast is ook ladies man Freddy Moreira in the house! En als dat nog niet genoeg is, heeft de organisatie ook niemand anders dan Nederlands nummer 1 R&B zanger Gio die zijn fluwelen R&B stem ten gehore zal brengen voor the ladies. Niets anders dan het beste van het beste is bij elkaar gebracht om er een onvergetelijke editie van te maken. Wees er dan ook maar meer dan zeker van, dat zaterdag 6 februari het dak eraf gaat in Luxor Live te Arnhem.

Soixante Neuf heeft al gezorgd voor uitverkochte discotheken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo, Breda, Groningen, Leeuwarden, Tilburg, Goes, Ibiza, Paramaribo en maandelijks Dubai. De organisatie is dan ook heel blij om Arnhem aan de lijst met thuishavens toe te mogen voegen en in het bijzonder Luxor Live. Aan de line-up ligt het zeker niet, er is een lijst van toppers bij elkaar gesprokkeld en het enige wat nu nog ontbreekt ben JIJ!

Soixante Neuf heeft als doel om Arnhem op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 6 februari zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de aankomende editie:

Live on stage:
F1rstman (Bekend van: 'Round & Round' + 'Op en neer')
Gio

Deejays:
Freddy Moreira - Prime (Encore/FunX)
Mitchell Supreme - Styles - SMP
Rodney Music - Beatcalculator - Jay Vida

Hosted by:
Lirical & HamGoingHam

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets en via de gratis te downloaden Soixante Neuf app. De hosting wordt gedaan door Carlijn (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Een early bird ticket kost € 8,-. Een kaart in de presale kost € 10,- exclusief fee. More @ the door.

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited Vip tables available)