Partyflock
 

Grotesque Indoor Festival · Spring Edition & Psychique

gepubliceerd door , op
Psychique
11 januari 2016
FeestPsychique · Psytrance in full effect
Datumvrijdag 15 april 2016
LocatieCentral Studios Site
FeestGrotesque Indoor Festival · The Spring Edition
Datumzaterdag 16 april 2016
Grotesque Indoor Festival – Spring Edition 2016
Zaterdag 16 april presenteert PT Events de voorjaarseditie van het Grotesque Indoor Festival 2016! Deze vindt wederom plaats binnen de muren van de Central Studios. De locatie in Utrecht is tijdens de volledig uitverkochte wintereditie over het algemeen uitstekend bevallen! Grotesque was weer een supervette beleving, dankzij de spectaculaire licht en geluidshow, de waanzinnig goede performances en natuurlijk het altijd enthousiaste publiek! Alles tezamen maakte Grotesque weer Grotesque!



Voor de Spring Edition slaagt PT Events er weer in jou een heerlijke line-up te presenteren. Een stevig en solide combinatie van diverse stijlen en met het debuut van Emma Hewitt en John Askew op Grotesque toch ook weer vernieuwend. Bryan Kearney was misschien wel dé man van de afgelopen editie. Zijn set was voor velen het hoogtepunt en mocht je het gemist hebben dan krijg je in april dus een herkansing!

Psychique – Psy Trance in full effect
Net als in december organiseert PT Events op de vooravond van Grotesque de tweede editie van Psychique, een avondje met heerlijke Psy Trance.. Ondanks dat de eerste editie niet zo heel druk was is de avond bij de meeste bezoekers wel super ontvangen, de muziek en de sfeer waren indrukwekkend goed.. Reden genoeg om van de tweede editie een topevent te maken.



Tickets:Super Early Bird
Start:Dinsdag 12 januari om 20.00uur
Stop:Donderdag 14 januari om 20.00uur
Grotesque Indoor Festival:€30
Psychique:€12,50


Na deze 48 uur gaan de andere prijzen in werking, deze zijn te vinden op ptevents.nl
Let op: De tickets zijn alleen verkrijgbaar via de vernieuwde website www.ptevents.nl