Partyflock
 

Twee Nederlandse b2b primeurs tijdens Raw Is Our Night

gepubliceerd door , op
De Marktkantine
3 maart 2016
Vrijdag 11 maart is een bijzondere dag want De De Marktkantine heeft dan twee artiesten staan die nog nooit eerder samen b2b in Nederland hebben gedraaid. Tijdens Raw Is Our Night draaien namelijk Ben Sims b2b ROD en Sotofett b2b DJ Fett Burger. Ook Anthony Parasole & Deniro zullen een solo set verzorgen.

Ben Sims en ROD hebben één keer eerder samen b2b gedraaid en dat was afgelopen jaar in Londen. Op het gebied van techniek en muziek zijn ze elkaars zielsverwanten. Beide hebben ze een voorkeur voor een directe en sterke style van mixen. Daarnaast draaien ze allebei tussen house en techno in met een beetje funk. Ben Sims heeft een welverdiende reputatie aIs een van de meest toonaangevende Techno Dj's. Met energieke mixes gaat hij vakkundig te werk en heeft hij een eigen kenmerkende funk en groove. Naast hem zal ROD staan die iedereen ook nog kent als Benny Rodrigues: de veelzijdige dj. Een aantal jaren geleden besloot hij met zijn nieuwe alter ego ROD de techno scene te veroveren en we mogen concluderen dat dat gelukt is.

Geboren met een unieke style
De Noor DJ Fett Burger runt samen met zijn broer DJ Sotofett het illustere Sex Tags Mania label waarmee ze een uitstekende reeks zelfgemaakte producties naar buiten hebben gebracht. Sex Tags Mania is een fenomeen geworden met een cult status onder de elektronische kringen. Het label is geboren met een unieke style die clichés vermijden. Kosmische visie, diepe elektro, dub, house, disco en techno spelen allemaal een rol. Vanuit hun DJ sets kun je 'echte' house, disco en techno verwachten die niet in categorieën geplaatst kunnen worden. Dit wordt de eerste keer dat de broers samen een b2b draaien in Nederland.

Naast deze twee b2b zullen ook Anthony Parasole en Deniro gaan draaien. Anthony Parasole heeft geen introductie meer nodig. Bekend uit de deephouse en techno scene van New York. Deniro is de nieuwkomer onder dit gezelschap en absoluut de moeite waard!

De kaartverkoop begint Woensdag 13 januari om 13:00!