Partyflock
 
­ Nederland

Bon Chic nieuw en stijlvol zondagsconcept in Club Vie Rotterdam

gepubliceerd door , op
Bon Chic
5 december 2015
Al jaren is Bon Chic een onmisbaar begrip in Frankrijk. Het staat voor klasse, stijl, allure en gevoel voor een goede smaak. Waan je tot de 'Bon Chic gemeenschap' en onderscheid je van de rest!

Line-up
Ook op muzikaal vlak laat Bon Chic jou genieten op een onderscheidende wijze. Onder (bege)leiding van Mr. Bon Chic, Nick V., staan namelijk niemand minder dan Leroy Styles, Dj Blaize, Soulroots, Suspect, Nigel Hey en MC D-Jay klaar om de opening van Bon Chic een onvergetelijke draai te geven.

VIP arrangement
Wil jij Bon Chic beleven als een VIP? Met een VIP-arrangement krijg je exclusieve toegang tot het feest en breng je de avond door in het speciaal gereserveerde VIP-gedeelte, waar je een tafel hebt met een fles sterke drank naar keuze en een Moët & Chandon champagne. Voor meer informatie en/of reserveringen kun je bellen naar +31 6 144 062 23 of mailen naar info@mode-events.nl

Leeftijd:21+
Line-up:Leroy Styles, Nick V., DJ Blaize, Soulroots, Suspect, Nigel Hey & MC D-Jay
Tickets:www.mode-events.nl/tickets & koop tickets
VIP:+31 6 144 062 23 of info@mode-events.nl


LET OP: Tijdens Bon Chic geldt er een strikt deurbeleid. Bezoekers met sneakers, petten etc. worden geweigerd door de doorbitch. In verband met de verwachte drukte raden wij iedereen aan om op tijd te komen!