Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf 050 Christmas Special in Kokomo Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
29 november 2015
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!

Zaterdag 26 december, 2e kerstdag, is Soixante Neuf zoals elk jaar weer in Groningen om jullie persoonlijk een fijne tweede kerstdag te bezorgen. Met trots presenteert de organisatie dan ook de man, die eigenlijk alleen nog maar festivals doet, the one and only Dio live on stage! Hij komt al zijn hits en featurings van de afgelopen tijd ten gehore brengen zoals: We zijn hier met Jayh, Bokoesam & Ronnie Flex / Zulke dingen doe je met I am Aisha / Shit Nigga met ChildsPlay / Guap, met Spanker & Cho / misschien wel he, met Cho / Zoals, met Lil Kleine / Dom, Lomp en Famous, met The Opposites / Tijdmachine.

Maar daar houdt het lang niet op! Zo heeft de organisatie ook wat andere Amsterdamse toppers weten te strikken. Deejays MBA en Offwhite (Welcome To My House) zullen ook hun entree maken in het hoge noorden. Al met al alleen maar sterren op deze avond, die je zeker niet moet missen.

Soixante Neuf 050 heeft als doel om Groningen op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 26 december, 2e kerstdag, zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf de line-up voor de kerst editie:

Live on stage:
Dio

Deejays:
MBA
Offwhite (Welcome To My House)
Mitchell Supreme
Rodney Music
Impulz
Jaël

Download nu hier de gratis Soixante Neuf app voor jouw mobiele telefoon! Voor alle info over de events, tickets, foto's etc. Beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoon.

Naast de app, heeft Soixante Neuf nu ook haar eigen merchandise, te beginnen met de officiële Soixante Neuf snap back cap! Haal 'm snel hier.

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de koop tickets. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Presale: €10,- excl. Fee Online: koop tickets.
More @ the door!