Partyflock
 

Superstar Deejays presents 25 years of Yves

gepubliceerd door , op
Superstar Deejays presents 25 years of Yves
24 november 2015
19 December is het dan zover. Dj Yves, de grondlegger van de legendarische Club-X viert zijn 25-jarig jubileum en nodigt jullie allemaal uit om het samen met jullie te vieren. De muziek, de artiesten, de clubs, de sfeer, de lifestyle maar voornamelijk jullie, de trouwe bezoekers maakten die periode legendarisch.

Een legendarische periode moet legendarisch gevierd worden. Daarom bundelen Yves en Superstar Deejays hun krachten om het jubileum te vieren: Superstar Deejays presents: 25 Years of Yves.

Yves neemt je mee terug naar die tijd. En dat doet hij niet alleen, want hij nodigt al zijn oude collega dj's uit. Liefhebbers van onder andere Club X, Zino, Kozzmozz, Cherry Moon, Reloaded zullen zeker aan hun trekken gaan komen.

De volgende artiesten gaan jullie trakteren op die onvervalste hits van toen:
Yves
The Darkraver
Danger Hardcore Team Live
Rotterdam Terror Corps Live
Rob Gee
Mental Theo
Kristof
Dutchman Jack
Bountyhunter
Buzz Fuzz
Gizmo
Yves Deruyter
Franky Jones
Dazzler
Reza
Franky Dux
Psycko
Hosted by MC: Jerky

Zaal 2 is the place to be voor de lekkerste freestyle. Alles komt voorbij, of het nou hardstyle, jump/tek, classics of (early) hardcore is. De superstar deejays die hier het beste voor kunnen zorgen zijn:

Freestyle Maniacs
Pat B
Francois
G-Swatt
Yoeri
Clayton Cash
Dustin Hertz
Orphan
Miss Puss
Yorick
Freeze
Nowaxx
Pascal Rolay
Falqon
Freaco
Bouncer-B
BassBooster
Wakiyan
Boyd
Main & Dragan
Darkangel
Stampede
Miss-ingrid
Hosted by MC: O-Boy

Take a trip down memory lane!

Let op! Early bird tickets zijn al uitverkocht. Haal nu je tickets voor slechts 18,50 en verzeker jezelf van een vet feest. Kaarten zijn te koop via koop tickets].