Partyflock
 

Maribou State, Sam Tiba, Gravez en Amsterdam all time heroes op tweejarig bestaan KLEAR

gepubliceerd door , op
Maribou State, Sam Tiba, Gravez en Amsterdam all time heroes op tweejarig bestaan KLEAR
23 november 2015
FeestKLEAR · 2 Year Anniversary
Datumzaterdag 13 februari 2016
WinactieKLEAR actiegesloten
LocatieDe Marktkantine
Zaterdag 13 februari staat het 2 jarig bestaan van KLEAR op de kalender. Net als vorig jaar wordt het in De De Marktkantine gevierd. De line-up bestaat uit een combinatie van vernieuwende internationale acts als Maribou State, Gravez, Sam Tiba en Oshi: en Amsterdam all time heroes The Flexican, FS Green, Full Crate, Jarreau Vandal, Vic Crezée en Siroj.

Maribou State staat bekend als een betoverende act. Dit jaar bracht het Britse producer duo, bestaande uit muzikale genieën Chris Davids en Liam Ivory, zijn debuutalbum 'Portraits' uit. Een ontdekkingstocht waarin soulvolle vocals, beladen elektronische klanken en beats feilloos met elkaar gecombineerd worden. Neem 'Wallflower' als voorbeeld. Maribou State verkocht in oktober nog de Melkweg (Oude Zaal) uit, kortom: een veelbelovend optreden.

Club Cheval member Sam Tiba bracht onlangs zijn nieuwe EP 'Not dead yet' uit op Bromance Records. ''Een muzikale reis van de duisternis tot het licht'' aldus Sam Tiba. De track 'Sunshine Pulse' met Siroj is een voorproefje van wat men 13 februari kan verwachten.

Gravez, wie regelmatig met Kaytranada op het affiche te zien is, staat bekend om zijn club bangers. Zijn remix van Flume's Left Alone, samen met Ta-Ku, is daar met meer dan 3 miljoen plays de bekendste van. Talent Oshi is met zijn mix van electro, hiphop, beats, dubstep en skills iemand om in de gaten te houden. De 17-jarige beatwhizz-kid was onlangs de jongste Boiler Room debutant en maakt ook zijn debuut in Nederland.

KLEAR heeft speciaal voor deze gelegenheid al het beste uit Amsterdam uitgenodigd. Yours Truly headhoncho The Flexican, FS Green, Full Crate, Jarreau Vandal, Vic Crezée én Siroj komen allemaal langs. Gevolgd door KLEAR residents Wantigga, Gurney-Champion en Jengi Beats.

De KLEAR 2 Year Anniversary vindt plaats op zaterdag 13 februari, in De De Marktkantine.
Early Birds zijn vanaf dinsdag 24 november t/m dinsdag 1 december verkrijgbaar via www.klearamsterdam.com.