Partyflock
 
­ Nederland

Convoi Exceptionnel · Uitzonderlijk hard

gepubliceerd door , op
Convoi Exceptionnel
26 oktober 2015
FeestConvoi Exceptionnel · Uitzonderlijk Hard
Datumzaterdag 28 november 2015
LocatieParadigm Site
Het uitzonderlijke en harde transport 'Convoi Exceptionnel' maakt zijn opwachting om alweer voor de zesde keer zijn vracht te lossen in de befaamde Groningse club Paradigm. De club, die onlangs twee 'Club Judge' awards binnenhaalde, is klaar voor een nieuwe lading (inter)nationale artiesten die de top van de industrial hardcore bekleden. De mannen achter het concept (waaronder Dither zelf) hebben weer unieke, veelzijdige en vooral harde line-up samengesteld die elke fan van het harde geluid zal doen grijnzen. Voeg hier het immense geluidssysteem van Paradigm aan toe, top het af met het altijd gezellige en dansende Groningse publiek en je hebt een avond die ook voor de zesde keer de boeken in zal gaan.

Line-up
De headliner valt gelijk op; Promo! Dit wordt niet zomaar een file-set, nee. Sebastian zal voor deze avond de "donkere" platen uit die periode te voorschijn halen en ons even terug nemen naar waar het industrial geluid is begonnen. Een niet te missen special dus. Daarnaast komt Tripped de oude graansilo van Belgische terreur voorzien en vliegen Dolphin en Fracture 4 in vanuit de UK om zich aan te sluiten bij het brute konvooi. Resident en organisator Dither a.k.a. 'The Architect' is een niet te missen schakel, en mede-organisator UlsT zal de avond op obscure wijze openen doormiddel van mortier-achtige techno klanken.

Promo (Dark Millennium Set) Nederland
Tripped België
Dolphin Verenigd Koninkrijk
Fracture 4 Schotland
Dither Nederland
UlsT Nederland

Kaarten kosten €15 en aan de deur slechts €18. Maar let op; de kaart verkoop gaat hard, dus verzeker jezelf op tijd van een kaart! Tickets scoor je via koop tickets.

Promotie-mix
De Schot Fracture 4 heeft voor deze editie het heft in handen genomen om de bezoekers alvast warm te draaien. Met een goede dosis 'emocore' laat hij zien welk caliber we kunnen verwachten de 28ste!