Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers viert tweede Kerstdag op het strand van Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
Latin Lovers on the Beach
19 november 2015
Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!

De line-up voor Tweede Kerstdag is zeker de moeite waard om eerder het zoveelste diner met kalkoen en familie verplichting te verlaten: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Chris Rox en MC Gimmick zijn de artiesten van de avond die de meest sexy latinhouse door de speakers laten knallen richting de intieme dansvloer.

Speciaal voor Latin Lovers en natuurlijk omdat het kerst is, zal Beachclub Royal een ware transformatie ondergaan. Een combinatie van een oogverblindend kerstdecor met de tropische vibe van Latin Lovers, wordt gewoon genieten! Zet dus in je kerstvakantie in ieder geval Tweede Kerstdag in je agenda, want het wordt een royale editie!

Ladytickets
Voor de dames en natuurlijk omdat het kerst is zijn ze er weer: Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere vriendin naar binnen. Eén ladyticket is dus geldig voor twee dames! Voor de kerst zijn er maar 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn online te bestellen via koop tickets.

Presale
De normale tickets kosten 12,50 per stuk en kun je ook online bestellen via koop tickets.