Partyflock
 
­ Nederland

Xplosion 6
Hardstyle in Helmond

gepubliceerd door , op
Xplosion 6
5 oktober 2015
Zaterdag 9 januari 2016 is het weer zover! Dan vind in de De Cacaofabriek in Helmond de 6de editie van het hardstyle event Xplosion plaats. Ook deze keer heeft 4U entertainment, in samenwerking met de De Cacaofabriek, weer een aantal snoeiharde dj's weten vast te leggen.

Thera
De Grondlegger van het label Theracords staat bekend om zijn harde en unieke stijl. Hij combineert melodieus met het harde van rawstyle. Tracks van zijn hand zijn o.a. 'Desolation', 'The Paranormal', en 'Rave' samen met Degos & Re-Done. Ook heeft hij nog niet zo lang geleden zijn album 'Training Session' uitgebracht.
Daarnaast heeft DJ Thera op bijna alle grotere hard dance events gedraaid, zoals Hard Bass, Defqon 1, The Qontinent, en met als hoogtepunt zijn eigen Thercords area op Q-base afgelopen zomer.

Jason Payne
Rawer dan raw. Daar staat Jason Payne voor. Met zijn knal tracks zoals 'Choices', 'Awesome', en zijn nieuwe track samen met DJ Thera 'Hate Society' voel je de rawstyle kicks in je lichaam dreunen. Te samen met zijn energieke performance zorgt dit ervoor dat je tijdens zijn optreden niet stil kunt blijven staan.

Degos & Re-Done
Deze energieke rawstyle helden uit de Achterhoek hebben diverse tracks geproduceerd zoals 'Dark Times', 'Madness ', en natuurlijk hun nieuwe hit samen met B-Front 'Endless Path'. Verder zijn ze bekend als resident dj's bij 'The Magic Show' wat wekelijks te horen is op Q-dance radio.

De line-up wordt aangevuld met de Helmondse dj's Necroformers, D-Flect, Rescuer, Indigo Loco en Raymondo. De mc deze avond is PFSquad MC.

Volledige line-up:


Tickets vvk: €12,--
Tickets dvk: €15,--
Leeftijd: 16+

Voorverkoop tickets zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf aan de kassa en online.

Voor meer informatie:
Check de website.