Partyflock
 

Toffler presents ROD

gepubliceerd door , op
De afgelopen avond met ROD in Toffler mondde al uit in een onvergetelijke nacht waarbij hij doorging tot in de vroege ochtenduren. Zaterdag 7 november is het techno alter ego van Benny Rodrigues weer terug om je met flink wat nieuw materiaal om de oren te slaan! Zo bracht hij de laatste tijd maar liefst drie dikke EP's uit op Klockworks (Ben Klock), Figure SPC (Len Faki) en CLR (Chris Liebing).

ROD's 'Klockworks 15' EP kwam onlangs nog uit op het label van Ben Klock en bevat vier effectieve tracks voor de dansvloer waarvan 'Distance' tot nu toe veruit als beste werd ontvangen.


ROD –Distance (Original Mix) [Klockworks]

Ook werden er afgelopen jaren tal van andere releases uitgebracht op o.a. Drumcode, Soma Records en Balans Records en doen er zich voor het einde van het jaar nog releases hun opwachting op het Rotterdamse label MORD en Nachtiville.

Zowel zijn kwaliteiten in de studio als achter de draaitafels bleven niet onopgemerkt en zo blaasde ROD afgelopen zomer bij festivals als Dekmantel, Amsterdam Open AIR, Toffler Festival, 909, Free Your Mind, Nachtcollege, Nazomeren en Loveland het publiek omver. Ook het buitenland raakt inmiddels steeds meer in de ban van het geluid van de Rotterdamse DJ en producer en zo maakte hij onlangs nog zijn debuut in de beruchte Berghain tijdens een van de druk bezochte Klockworks avonden. Verder was hij tijdens Amsterdam Dance Event een van de belangrijkste Rotterdamse vertegenwoordigers en was hij o.a. te zien bij de Mary Go Wild Basement Rave (b2b met Sandrien), Verknipt en de Pole Group x Modularz x Wolfskuil showcase. Het mag wel duidelijk zijn dat ROD langzaam aan de harten van het publiek voor zich aan het winnen is met zijn energieke sets.



ROD @ Toffler, Rotterdam (8–8–2015)

De afgelopen keer dat ROD in Toffler stond was zoals eerder al gezegd een onvergetelijke avond en je kunt je dus weer voor gaan bereiden op een langdurige en verrassende set van ROD tijdens Toffler presents ROD.

Tickets presale: € 10 koop tickets