Partyflock
 
­ Nederland

Feesten met een dresscode in november 2015

gepubliceerd door , op
Zoals elke maand ging Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste parties in november met een bijzondere dresscode. In november staan er weer een hoop feesten met opvallende dresscodes voor de deur. Hierbij een overzicht.

7 november: Welcome to the Zoo
Altijd al willen feesten als een beest? Dan is Welcome to the Zoo echt iets voor jou! Tijdens dit feest zal Club Cell in Almere worden omgetoverd tot een ware jungle. Hoewel het niet verplicht is, zijn er veel partygangers die zich aan de ludieke dresscode houden: Animal! Kom dus in je meest opvallende dierenpak en feest als een beest op de beats van F1rstman (live), Kimberlee Ramirez, Afro Bros en Don James. Heb je geen dierenpak? Kies dan voor een leuk dierenaccessoire, zoals een dieren-feestneus, een hoofdband of een dierenpruik.

7 november: Crazyland - Ball Masquerade
In het North Sea Venue in Zaandam gaat op 7 november het dak er af tijdens Crazyland: 'Ball Masquerade'. Crazyland bestaat al meer dan 14 jaar en is inmiddels een heus begrip geworden in Nederland. Het feest is geliefd bij mensen die openminded zijn. De partygangers op Crazyland doen elke editie hun best om te verschijnen in hun meest sierlijke outfit. De dresscode wordt dan ook bij elke editie van Crazyland zeer serieus genomen.

Tijdens het themafeest 'Ball Masquerade" kun je je helemaal uitleven. Het thema is chique. Heren kunnen gekleed in barok of Venetiaanse stijl, ofwel in pak of nette pantalon met blouse. Een cape is een bijkomende optie, het masker is tot 00:00 verplicht! Ook voor dames geldt de kledingstijl barok of Venetiaans. Daarnaast zijn de dames welkom in gala of cocktailjurk en uiteraard zijn ook de dames verplicht om tot 00:00 een masker te dragen. Het hoogtepunt van de avond zal zich ongetwijfeld op dit tijdstip voortdoen; dan is het magische moment aangebroken dat iedereen zijn masker afdoet en zijn of haar ware gezicht onthult.

20 november: Flirtation de Luxe
Flirtation is terug in Club Panama in Amsterdam op vrijdag 20 november. Op de muziek van dj Faya (Fajah Lourens), MC Chelsea, Maria Helena en Miss Sunny Jansen zal er weer stevig gedanst en geflirt worden. De slagzin van deze editie is Are you ready to shine en dit vertaalt zich ook in de dresscode van het feest. Op de officiële website van Flirtation staan de volgende dresstips: flash or in glitter, this is your chance to shine... En niet voor niets zijn 'diamonds a girls best friend'. Deze dresstips schreeuwen om opvallende sieraden voor de dames. Denk bijvoorbeeld aan zilveren oorbellen, shiny armbanden en fijne kettingen.

28 november: Wasteland
Op zaterdag 28 november presenteert Wasteland haar editie 'Dark Fairytales' in de North Sea Venue in Zaandam. Met dj's als Funkerman, Benny Rodrigues, ROOG, Lucien Foort, Dani Hageman en JoeySuki zit het qua muziek weer helemaal goed. Wasteland hanteert zoals altijd een strenge dresscode; partygangers die zich niet aan de dresscode houden worden geweigerd. Gasten worden verwacht in creatieve en fantasierijke outfits. Denk aan leren, plastic, of rubber outfits of aan dresscodes als Fetish Glamour, Body Art, Fetish Animal, Medical of Fetish-Goth. In casual kleding word je niet toegelaten.

28 november: Full Moon presents White Moon
In de nieuwe club van Amsterdam The BOX zal straks de Grand Opening van Full Moon plaatsvinden. De venue van The BOX, voor velen bekend als The Sand, is grondig verbouwd tot een van de mooiste en grootste venues van Nederland. De founders en bedenkers van Full Moon zijn bekend van andere grote feesten in en om Amsterdam, zoals in The Sand, Marcanti, Hemkade en Lexion. Op 28 november opent The BOX dus haar deuren voor dit spectaculaire feest waarop onder andere de DJ's Gregor Salto, Jean, Spider, Randy Katana, Winston Post, Marcello voor spetterende beats zullen zorgen. Trek je mooiste witte outfit aan tijdens dit evenement, want de dresscode is 'pure white'.

28 november: Insomnia Indoor Festival 3.0
Insomnia Indoor Festival vond drie jaar geleden voor het eerst plaats in de meest exclusieve locatie van Enkhuizen: de Nieuwe Doelen. Dit was het startsein van een jaarlijks terugkerend evenement; de indoor-variant van Identity Summerfestival is nog steeds een zeer populair dance-evenement. In de hoofdzaal van de Nieuwe Doelen zal onder andere een live-show plaatsvinden van Rob Hes. In Area 2 kun je losgaan op House & Urban.

De dresscode tijdens het Insmomnia Indoor Festival is 'classy', dus trek je meest chique outfit uit de kast! Een dresscode die hier goed op aansluit is bijvoorbeeld dresscode '(Bohemian) Festival Chique'. Combineer dus een nonchalante (hippie)-look met een chique kledingstijl. Dames kunnen hierbij denken aan een vintage jurk gecombineerd met een paar chique laarzen; heren kunnen zowel hun nette als casual kleding combineren met een vintage overhemd.