Partyflock
 
­ Nederland
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

Vingt-Cinq (25+) editie nummer #8 in de Haarlemse Lichtfabriek

gepubliceerd door , op
Na het jaarlijkse uitstapje naar het Bloemendaalse strand, keert Vingt-Cinq terug naar de Haarlemse Lichtfabriek. Op zaterdag 28 november staat het Oliehuis, onderdeel van de monumentale Lichtfabriek, in het teken van kwaliteitshouse, volwassen publiek (25+) en een champagne- en wijnbar. In de zomerperiode is de Lichtfabriek flink onder handen genomen, een nieuw licht- en geluidssysteem, een compleet nieuwe bar en een flinke opfrisbeurt zorgen ervoor dat de Lichtfabriek klaar is voor een nieuw seizoen Vingt-Cinq!

Line-up!
De uitblinker volgens vele bezoekers tijdens de strand editie, Erick E, zal op 28 november laten zien waarom hij nog steeds tot de Nederlandse top behoort als het aankomt op dj kwaliteiten.
Uiteraard worden de nieuwe Nederlandse dj helden niet vergeten op Vingt-Cinq. Eén van de meest opvallende acts van 2015 is het DJ/Producers duo uit Maastricht: Lucas & Steve. De ene na de andere top plaat releasen zij op 's werelds grootste dance label: Spinnin' Records. Op dit moment gooien ze wereldwijd hoge ogen met de remake van de klassieker Calinda (Calinda 2K15). Na een zomer lang op Ibiza, waar hij in vele beachclubs een residentie had, komt Bas White met de lekkerste (soulful) house naar Haarlem om de avond perfect op te warmen. De afsluitende act heeft ook een voorliefde voor Ibiza: het super aanstekelijke, energieke duo Brothers in the Booth zal de avond afsluiten met hun energieke 'Ibiza house sound'. yaNto MC zal de dj's vocaal ondersteunen.

Tickets
De early bird tickets kosten slecht 12 euro (ex presale fee) en zijn nu verkrijgbaar op www.lichtfabriek.nl & www.vingt-cinq.nl, De reguliere tickets kosten 16 (ex presale fee). Ze verwachten wederom een volle Lichtfabriek dus scoor je ticket op tijd.

Voor alle updates en laatste nieuwtjes ga je naar Facebook