Partyflock
 
­ Nederland

Er kan weer driedimensionaal gefeest worden in Breda!

gepubliceerd door , op
Er kan weer driedimensionaal gefeest worden in Breda!
16 oktober 2015
Vrijdag 6 november is de tweede editie van het jaarlijks terugkerende 3-D Festival in De Graanbeurs in Breda. Vorig jaar werd in november het eerste indoor 3-D festival gehouden in De Graanbeurs. De gedachte achter dit feest bestond uit meerdere elementen. De organisatie wil het echte festivalgevoel in de winter naar binnen halen. In 3 verschillende area's zal je 3 verschillende stijlen muziek horen, zodat je als bezoeker jouw eigen avond kan programmeren.

Het 3-D thema bood de eerste editie ook kansen om met 3-D te gaan werken. Zo was er een VJ, 3-D face painter & diverse acts die ook echt bij droegen aan het 3-D thema. De organisatie was tevreden met de opkomst, maar zij heeft als doel om de lat dit jaar veel hoger te leggen. "We willen nog spectaculairdere acts & visuals presenteren aan het publiek. Het 3-D Fest moet echt een uniek evenement worden waarin je ieder jaar weer wordt verrast. We gaan nog niets vertellen over de acts die we momenteel hebben geboekt, maar het wordt echt heel vernieuwend".

De drie area's die vrijdag 6 november in De Graanbeurs te bezoeken zijn staan vol geprogrammeerd met meer dan 20 dj's. In de grote zaal zal ADHD Events dj's presenteren in het genre 'deep & UK house'. De tweede zaal zal worden gehost door The Boiling Room waar oude 'hard techno' klassiekers worden gedraaid. De derde zaal wordt gehost door Toko Techno waar je vanzelfsprekend techno voorgeschoteld krijgt. "De kaartverkoop is een paar weken geleden al begonnen en deze loopt al vrij goed" aldus de organisatie.

Tickets bestel je bij koop tickets.