Partyflock
 
­ Nederland

Aankomende vrijdag knalt Hard Reminder voor de vierde keer

gepubliceerd door , op
Met trots kunnen Moon Star Events en Hardest Dreams vermelden dat de vierde editie van Hard Reminder weer voor de deur staat!

Hardcore in every single way!
Op 9 oktober 2015 zal de vierde editie van Hard Reminder plaatsvinden in Walhalla in Deventer waar een avond knalluh, beukuh en rammen met hardcore centraal staat!

Line-up
Voor deze vierde editie hebben Hardest Dreams en Moon Star Events weer geprobeerd om een mooie line-up neer te zetten. Inmiddels is de line-up bekend gemaakt.

s'Aphira:Hardcore, industrial hardcore en terror, niks is haar te gek. Dit heeft zij in het verleden al bewezen op o.a. Ground Zero, Army of Hardcore, Frenchcore s'il vous plaît! en Harmony of Hardcore.
Sjammienators:Ook dit duo is goed op weg! Met evenementnamen als Beter kom je Niet vs Ik Ben Je Bitch Niet en Frenchcore s'il vous plaît! zal Hard Reminder ook in hun lijst staan!


Naast dj s'Aphira en Sjammienators, zullen D-Forze en Siriuz ook niet ontbreken op 9 oktober achter de dj booth. Deze editie zal weer gehost worden door Mc Skullcrusher.

Buiten deze knallende line-up zullen de bezoekers die na de zomer niet meer in Walhalla zijn geweest kennismaken met de nieuwe indeling in Walhalla. Er is tijdens de zomerstop flink geklust in deze underground, maar zeer gezellige en mooie locatie. Hierbij is o.a. de bar verplaatst waardoor de saamhorigheid en gezelligheid nog meer tot zijn recht komt om er samen één groot feest van te maken.

Busvervoer Raalte:
Omdat er voor het vorige evenementen voldoende animo was voor het busvervoer van Raalte naar Deventer willen de organisatoren het bij wederom voldoende animo weer een bus in zetten.

Hard Reminder is zoals elke voorgaande editie weer gratis te bezoeken. En de deuren zullen van 20:00 – 01:00 geopend zijn.