Partyflock
 

Escape presenteert Sander van Doorn, Sunnery en Ryan, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein. Een mooie gelegenheid om het spiksplinternieuwe Upperdeck te komen checken, de nieuwste VIP area die op het balkon gelegen is en tijdens ADE gelanceerd wordt! En ook de andere weekenden staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste (deep)house, EDM en bigroom beats.

Amsterdam Dance Event
Escape presenteert met trots de Amsterdam Dance Event line-up. De kaartverkoop gaat al hard dus wees er op tijd bij als je dit niet wilt missen. Check voor tickets en diner arrangementen: www.escape.nl/club.html?show=tickets Voor VIP tafels, de Sky Lounge of het nieuwe Upperdeck kan je mailen naar VIP@escape.nl

De line-up van ADE 2015:
Woensdag 14 oktober:Sander van Doorn presents Doorn Records. Met Gregor Salto, Firebeatz, Joe Stone, MOTi, Pep & Rash, Sander van Doorn en MC Haits
Donderdag 15 oktober:Sunnery James & Ryan Marciano present: Sexy By Nature
Vrijdag 16 oktober:Laidback Luke presents Mixmash Label Night. Met D.O.D, Good Times Ahead, Inpetto, Sultan & Shepard en Laidback Luke.
Zaterdag 17 oktober:Martin Solveig presents My House by Pacha
Zondag 18 oktober:Roger Sanchez presents Undr The Radr. Met Harry Romero back2back met Roger Sanchez, Tough Love, Weiss, Botan en Man Without A Clue.


Ook bij zusterlocatie De Kroon en Van Rijn wordt er goed gedanst tijdens ADE!

Vrijdag: (deep)house en classics op HouseRules
De beste DJ's staan weer voor je paraat om je de lekkerste (deep)house en houseclassics voor te schotelen! HouseRules brengt je deze maand onder leiding van resident Troj oa. DJ's Muzzaik, Gabriel & Castellon, FlexyFrank en José. Tijdens ADE verhuist HouseRules naar De Kroon.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Deze maand heeft Brainwash resident Raymundo artiesten als Eno-C, Frederik Abas en Plastik Funk uitgenodigd om er een dikke bigroom experience van te maken. Check zijn nazomer mix voor een Brainwash voorproefje:



Zondag: Like!
Sluit je weekend in stijl af bij Like, de best bezochte zondagavond vol hiphop, R&B en dance op zondag in Escape. Studenten hebben gratis entree voor 00.00 en op escape.nl betaal je maar 5,- in de voorverkoop.