Partyflock
 

Bereid je voor op de winter: Sneeuwbal Winterfestival!

gepubliceerd door , op
Sneeuwbal Winterfestival
22 september 2015
Als de wintermaanden in zicht komen en temperaturen dalen, willen we nog maar één ding: Sneeuwbal Winterfestival! Voor het vierde seizoen op rij neemt Sneeuwbal het namelijk niet zo nauw met de koudste maanden van het jaar.

Op 30 januari verandert Park Transwijk, midden in de stad Utrecht, daarom in een van de meest spraakmakende festivals – gevuld met bezoekers in opvallende, kleurrijke winteroutfits, verwarmde area's en bovenal razende Techno, Tech- & Deephouse en House sounds.

Terwijl de line-up van 2016 pas in de aanloop naar het festival bekend wordt gemaakt, kunnen liefhebbers die nog twijfelen om het winterfestival op hun verlanglijstje te zetten een kijkje nemen bij voorgaande jaren. Zo stonden onder andere Speedy J, Cari Lekebusch, Oliver Heldens, Klaudia Gawlas, MOTi, ROD, Steve Rachmad en Olivier Weiter bij vorige Sneeuwbal edities te knallen en maakte Coen Swijnenberg (3FM) in 2015 het ondertussen beroemde – of beruchte – iglofeest meer dan onveilig. De line-up van dit jaar staat echter nog even in de koelkast…

Toch blijft het meest kenmerkende karakter van dit festival de overal opduikende Sneeuwbal Pinguïn (hij heeft zelfs een eigen Instagram pagina!). Met zijn eeuwig chagrijnige blik en humoristische 'bereid je voor op de winter-video's', kan de winter voor ons opeens niet snel genoeg meer beginnen: januari, we komen eraan!

Tickets (fase 1) voor het festival zijn vanaf vrijdag 25 september 12.00 uur voor slechts €25,- per stuk te bestellen, maar let op: het aantal beschikbare tickets voor deze prijs is beperkt! Sla ze op tijd in via sneeuwbalfestival.nl.

2 opmerkingen

Zekerheidje :-) Super leuk festival!
lekker !